AEON MELANCARKAN Innercasual JENAMA ATHLEISURE, IC YANG MENAMPILKAN TEKNOLOGI FABRIK JEPUN UNTUK KESELESAAN UNGGUL

Selepas menjadi meluas di negara lain, amalan itu lazimnya berkembang menjadi cara hidup. Hasilnya, AEON telah mengumumkan secara rasmi ketibaan innercasual, atau iC, di Malaysia. Aeon telah memilih TRIBE BOXING STUDIO dengan teliti, sebuah gim butik kejiranan yang terkenal dengan kickboxing kumpulannya untuk mengepam muzik yang rancak, sebagai sebahagian daripada debut kerjasama pertamanya dengan IC.

Innercasual, selalunya dikenali sebagai ic, berikrar untuk memberikan kualiti tertinggi sambil menegakkan agenda kemampanan yang ketat yang merangkumi orang ramai dari semua saiz dan umur, sambil mudah diakses dan berpatutan untuk menegakkan prinsip harian yang bernilai cemerlang. Dengan memperkenalkan tiga gaya berbeza—ActiveWear yang menyeronokkan dan praktikal, teknologi menarik untuk menambah baik gaya hidup PeaceFit, dan barisan fesyen Lestari yang dicipta dengan kerjasama pereka dan aktivis British terkenal Katherine Hamnett, perintis dalam etika fesyen—jenama itu berharap untuk melancarkan pergerakannya dalam Malaysia.

Ungkapan “SAVING THE PLANET” muncul pada banyak kemeja-t iC, dan ia dengan sempurna menangkap keinginan dan dorongan Katharine Hamnett untuk melindungi planet dan ekologi yang menyokongnya. Setiap helaian dalam koleksi dihasilkan daripada kapas organik yang ditanam tanpa menggunakan racun perosak atau baja sintetik di ladang. Kapasiti koleksi untuk dipakai semula adalah satu lagi janji penting yang diberikan oleh Katharine.

Hadir untuk melancarkan jenama itu, Timbalan Pengarah Urusan AEON, Naoya Okada teruja, “innercasual adalah tentang keselesaan sambil memilih untuk menjadi serba boleh dan fleksibel dalam cara hidup kita jadi keputusan untuk memastikan jenama itu dibawa ke Malaysia pastinya satu keputusan yang baik sesuai dengan strategi gaya hidup kami.”

Keselesaan pertama bahan sutera lembut, yang mempunyai kualiti seperti kelicinan atau kemewahan dan menyenangkan semasa dipakai sambil menggalakkan keyakinan dengan fungsi penyerapan peluh bersepadu dan keupayaan pengeringan cepat, adalah salah satu ciri yang membezakan iC. IC diperbuat daripada bahan ringan dan ringan yang menggalakkan pergerakan, pelindung UV, anti bau dan ringan selain pelindung UV.

Menandai pelancaran iC bersama komuniti peminat kecergasan, TRIBE Boxing Studio, Low Ngai Yuen, Ketua Pegawai Barangan dan Pemasaran menambah, “Kami menemui rakan kongsi komuniti dalam TRIBE yang memperjuangkan nilai yang sama – secara aktif mengutamakan kecergasan sambil memperkasakan gaya sendiri. Kami memanggilnya gaya cergas di AEON. Walau apa pun siluet atau jenis badan anda, iC adalah tentang menyokong anda 4 arah: kefungsian, estetik, kemampanan dan keterjangkauan. Sebagai hidangan untuk AEON Members Plus, kami menjemput mereka untuk merasai pengalaman kelas tinju berkumpulan yang sangat dicari di sini di TRIBE pada hujung minggu. Kepada komuniti TRIBE, AEON diilhamkan untuk melakukan lebih banyak lagi kerana anda dan kami pastinya amat berbesar hati untuk mengumumkan kerjasama holistik lain dengan akses penuh untuk menjalani kehidupan yang sihat daripada pelbagai pilihan makanan dan minuman untuk meningkatkan tenaga dan menguatkan badan.”

Tambahan yang menarik untuk datang ialah gaun perkahwinan mampu milik dan pelbagai saiz yang luas untuk membina almari pakaian percutian anda! Innercasual, atau ringkasnya ic, telah diperkenalkan sempena Pratonton Fesyen AEON yang pertama, AFP untuk Julai hingga Oktober 2022!

Inisiatif ini adalah selaras dengan usaha AEON untuk menyokong Matlamat Pembangunan Lestari PBB 8 dan 15, yang memberi tumpuan kepada menggalakkan masyarakat yang aman dan inklusif untuk pembangunan mampan, memastikan akses kepada keadilan untuk semua orang, dan membangunkan institusi yang kukuh, inklusif dan bertanggungjawab. untuk semua orang. Sebagai tambahan kepada penarafan, melindungi, memulihkan dan mempromosikan penggunaan ekosistem daratan yang mampan

CATEGORIES
Share This