‘Art of Wheels –Rim Design Challenge 202’ Membuka Peluang Kepada Para Pereka Tempatan Dan Antarabangsa

 Art of Wheels – Rim Design Challenge 2022 meraikan kerja seni dan kejuruteraan terbaik dalam industri automotif. Pertandingan ini dianjurkan melalui kerjasama antara Giant Light Metal Technology Malaysia dan My Lives Global Marketing & Event. Melalui pertandingan ini, pereka akan menggunakan kepakaran GLM untuk menghasilkan rim aloi berkualiti tinggi yang menggabungkan fungsi unggul, reka bentuk berkualiti sambil memberikan pengalaman terbaik kepada pengguna.

En. Henry Tho, Pengerusi Giant Light Metal Technology, En. Loh Tze Jye, Pengerusi Penganjur Art of Wheels – Rim Design Challenge 2022, En. Andrew Thu, Pengurus Cawangan, Giant Light Technology Malaysia

Pereka akan bersaing untuk membuat ciptaan mereka dibentuk pada rim aloi dan dipasang pada 10 Porsche 911 dan 718 sebagai sebahagian daripada Kejohanan Aloi Dunia tahun ini. Pemenang akan membawa pulang hadiah wang tunai dan trofi, serta hasil kerja mereka akan diacu pada rim kereta sport berprestasi tinggi terpilih.

Encik Andrew Thu, Pengurus Cawangan, Giant Light Technology Malaysia

Art of Wheels – Rim Design Challenge 2022

En. Henry Tho, Pengerusi Giant Light Metal Technology, menyatakan, “Pertandingan ini bertujuan untuk membuka peluang kepada pereka Malaysia untuk mempamerkan bakat mereka dan mendedahkan mereka kepada dunia kreativiti baharu.”

“Kami berharap dengan mengadakan pertandingan ini, kami dapat mencabar peserta dan memberikan maklum balas yang membina dan berguna sepanjang kerjaya profesional mereka. Hasilnya, kami berharap dapat memenuhi peranan kami sebagai pemain industri yang terkenal dalam membimbing dan memupuk generasi masa depan dan bakat tempatan.”

Gambar Kumpulan di Pelancaran Rasmi ‘Art of Wheels – Rim Design Challenge 2022’

Porsche Berbaris di Pelancaran Rasmi ‘Art of Wheels – Rim Design Challenge 2022’

Peserta mesti menyerahkan ‘curriculum vitae’ (CV) dan reka bentuk rim mereka selewat-lewatnya pada 27 Julai 2022. 30 pesaing terbaik akan beralih ke Fasa 2 pertandingan, di mana mereka akan bertemu pemilik Porsche secara peribadi sebelum bersaing untuk sepuluh tempat teratas. Sila layari https://www.glmwheels.com/pages/rdc22 untuk maklumat lanjut.

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k