BANK ISLAM DAN VISA LANCAR KAD KREDIT-i EDISI TERHAD BERTEMAKAN FIFA

Bank Islam Malaysia Berhad (Bank Islam) memperingati acara olahraga terbesar di dunia dengan menyampaikan 10,000 Kad Kredit-i Bertemakan FIFA Visa Edisi Terhad kepada pelanggan baharu dan sedia ada dengan kerjasama Visa, Rakan Kongsi FIFA di seluruh dunia dan pelanggan sedia ada.

Ahli Kad Kredit-i 2022 Bertemakan FIFA Bank Islam Visa berpeluang memenangi pengalaman sekali dalam seumur hidup untuk menonton perlawanan Piala Dunia FIFA TM secara langsung. Ganjaran termasuk tiket perlawanan dan tiket penerbangan pergi dan balik untuk dua orang, layanan, dan hadiah wang tunai RM10,000. Kempen ini sah dari 15 Jun 2022 hingga 30 September 2022.

Pelanggan boleh memperoleh penyertaan untuk kempen dengan menggunakan dan mengaktifkan kad Edisi terhad atau mengumpul penyertaan dengan membelanjakan minimum RM200 pada satu resit menggunakan kad semasa tempoh kempen.

Kad Kredit-i Visa Edisi Terhad Bertemakan FIFA ialah kad gaya hidup yang menawarkan. pelbagai faedah yang disusun khas untuk ahli kad, daripada membeli-belah hingga melancong, masakan. masakan dan hiburan, menawarkan ahli kad pengalaman perbankan yang unik dan berharga. Dibangunkan dengan mengambil kira peminat bola sepak, terutamanya golongan muda dan baru bekerja, BankIslam menyasarkan untuk memperoleh 10,000 ahli LECC-i baharu. Ahli Kad berpeluang memenangi tiket untuk menonton perlawanan Piala Dunia secara langsung di Qatar dan barangan berkaitan FIFA yang menarik.

Pemenang Kad Kredit-i Bertemakan Visa FIFA boleh memenangi perjalanan seumur hidup ke Qatar serta faedah lain termasuk perlindungan takaful percuma untuk baki tertunggak dan ganjaran TruPoints untuk setiap RM1 yang dibelanjakan menggunakan kad tersebut. Ahli Kad dengan sekurang-kurangnya 12 transaksi setahun juga layak untuk pengecualian yuran tahunan.

Pelanggan boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Kad Kredit-i Bertemakan FIFA Visa Edisi Terhad Bank Islam dengan melayari www.bankislam.com/qatar/.

 

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS