Barisan Pelakon ‘Jangan Menangis Cinta’ & ‘Dendam Seorang Isteri’ Raikan Para Peminat

Shah Alam, 28 April 2022 – Dengan populariti ‘Jangan Menangis Cinta ‘Dendam Seorang Isteri’ yang semakin membesar, Astro mengadakan sesi ‘meet & greet’ serta majlis berbuka puasa bersama peminat di Dataran Utara SACC Mall Shah Alam.

Amyra Rosli, Halim Radzi, Rita Nadira, Sharifah Fathimah Hawra, Idzham Ismail, dan Mak Engku dari “Jangan Menangis Cinta,” serta Ziema Din, Zaryn Minn, Sefik Khair, dan vokalis ost “Kesumat,” dan Rian Shain dari ” Dendam Seorang Isteri,” hadir memeriahkan majlis.

Dengan karya dan naratif yang mendalam berpaksikan kekuatan wanita dalam mengharungi pelbagai dugaan dan dugaan, ‘Jangan Menangis Cinta’ dan ‘Dendam Seorang Isteri’ kini bertakhta di hati peminat.

Drama Astro mempunyai peminat yang cukup besar di Malaysia, terima kasih kepada penonton setia yang juga penggerak di sebalik kejayaan Astro sebagai destinasi hiburan pertama negara. Mereka juga mencetuskan lebih banyak perbualan di media sosial, membawa ‘Jangan Menangis Cinta’ dan ‘Dendam Seorang Isteri’ ke hadapan.

Hasilnya, Astro menggunakan kesempatan itu untuk menganjurkan majlis berbuka puasa sebagai tanda terima kasih di atas sokongan tidak berbelah bahagi peminat sejak drama itu mula-mula ditayangkan.

Sememangnya barisan pelakon kedua-dua siri ini menekankan kepentingan kehadiran peminat pada majlis berbuka.

“Saya rasa bersyukur kerana diberikan peluang untuk meraikan peminat-peminat drama ‘Jangan Menangis Cinta’ secara fizikal. Dengan peralihan negara ke fasa endemik, acara-acara seperti berbuka puasa boleh diadakan dan ini mampu merapatkan tali silaturrahim di antara kami dengan peminat-peminat,” kata Rita Nadira, antara pelakon ‘Jangan Menangis Cinta’ yang hadir di majlis tersebut.

Barisan pelakon Jangan Menangis Cinta yang hadir ke meet & greet

Salah seorang wajah ‘Dendam Seorang Isteri,’ Ziema Din, turut teruja kerana diberi peluang untuk berpisah dengan peminat drama lakonannya.

“Sudah dua tahun kita tidak boleh bersua dengan peminat di mana-mana acara. Kali ini pula saya bersyukur kerana berpeluang untuk berbuka puasa bersama mereka. Majlis seperti inilah mengubati rindu saya terhadap para peminat,” katanya.

“Saya turut ingin mengambil kesempatan ini untuk berterima kasih kepada mereka atas sokongan yang diberikan. Sokongan mereka menguatkan lagi semangat kami untuk memberikan yang terbaik,” tambah Ziema lagi.

Peminat kedua-dua siri sudah pasti akan lebih terpesona dengan kedatangan episod baru yang akan menarik emosi mereka.

Jelas watak Cinta anak syurga ini bakal menarik minat ramai penonton dalam episod ‘Jangan Menangis Cinta’ akan datang. Cinta dianiaya oleh bapanya sendiri, Zafran, yang seolah-olah tidak mempunyai perut untuk menjaga anaknya yang cacat, walaupun menderita dan menderita.

Malah, apabila Zafran menolaknya dan dia terjatuh sehingga berdarah, anak muda yang istimewa itu menjadi mangsa senario itu. Ketika Cinta merangkak untuk mengikat kaki ayahnya sendiri, jagalah bibit-bibit emosi.

Ramai penonton akan terpegun dengan sapsens apabila melihat Remy Ishak, Amyra Rosli, dan Sharifah Fathimah Hawra dalam drama huru-hara yang sedang berlangsung.

Barisan pelakon Dendam Seorang Isteri yang hadir ke meet & greet.

Muslihat Kirana yang tidak berkesudahan adalah kemuncak drama ‘Dendam Seorang Isteri.’ Musuh wanita itu yang berpura-pura mengandung, rebah dan berkata dia mengalami keguguran akibat pertengkarannya dengan Hilda.

Amira telah menukar namanya kepada Neelisa Abdullah. Selepas mendengar kisah kesakitan Amira dan mengambilnya sebagai seorang kanak-kanak, Puan Diana nekad untuk membantunya.

Ketika semua pelanggan Kirana bergegas ke spa Ayu Borneonya untuk menyokong Amira bangun, syarikat spa Puan Diana kini bersaing sengit dengan Kirana. Puan Diana juga bercadang untuk membeli Spa Oles Kirana dan menyampaikannya kepada Amira.

Tonton drama ini apabila dendam semakin memuncak berkat kerjasama Fasha Sandha dan Nad Zainal yang tidak putus-putus.

Jangan lepaskan ‘Jangan Menangis Cinta’ di saluran Astro RIA setiap Isnin-Khamis jam 10 malam, dan ‘Dendam Seorang Isteri’ di saluran Astro Prima setiap Isnin-Jumaat jam 6 petang. Kedua-dua drama juga tersedia untuk ditonton atas permintaan di Astro Box dan aplikasi Astro GO untuk lebih fleksibiliti.

CATEGORIES
Share This