Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/beritahari/domains/beritaharian.my/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Penjagaan Berat Badan Sihat,TrullyCaffe Diperkenalkan dengan Rasminya

Selebriti dan usahawan terkenal, Faz, telah memperkenalkan produk kopi diet terkini untuk penjagaan berat badan sihat, TrullyCaffe, di sebuah acara pelancaran yang meriah. Acara ini dihadiri oleh keluarga Faz, rakan artis, agen FAZURA, dan media.

“Faz sangat bersyukur kerana perniagaan yang dimulakan lebih 5 tahun lepas  dapat terus berinovasi dalam mengeluarkan produk premium yang menitikberatkan kandungan berkualiti dengan harga MilikSemua. Faz sendiri  menggunakan TrullyCaffe disamping mengekalkan gaya hidup sihat dalam  mencapai penampilan fizikal yang diinginkan.” 

TrullyCaffe yang rendah kalori dan tiada gula, didatangkan dalam dua perisa  Caffe Latte dan Buttercream Latte. TrullyCaffe diperkayakan dengan ekstrak  ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kopi hijau dan saffron yang dilaporkan berpotensi membantu penjagaan berat badan.  

Selain itu, antara soalan yang diutarakan semasa perlancaran rasmi TrullyCaffe  adalah berkenaan perkembangan terkinin karier seni Faz.

“Alhamdulillah, Faz sedang sibuk di dalam penggambaran drama terbaharu  yang akan ditayangkan pada Ramadan 2024 dan berharap drama ini dapat  memenuhi permintaan para peminat lakonan Faz setelah sekian lama. Memang kadang-kadang ianya mencabar dalam menguruskan keluarga,  kerjaya dan perniagaan dalam masa yang sama tetapi Faz sangat bersyukur kerana masih mampu melaksanakan semuanya dengan baik, berkat doa dan  sokongan ramai. Dalam kesibukan itu juga tercetus idea slogan TrullyDolly iaitu  “Trully jadi”.” 

TrullyCaffe boleh diminum oleh kaum wanita dan lelaki yang mementingkan  kesihatan dan penjagaan berat badan. Setiap paket TrullyCaffe mempunyai 7  sachet bagi program 7 hari diet dengan harga MilikSemua RM47. TrullyCaffe  boleh dibeli daripada stokis dan agen FAZURA yang sah, di kedai FAZURA dan  melalui aplikasi mudah alih FAZURA.

CATEGORIES
TAGS
2.7k
Whatsapp40.8k