Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/beritahari/domains/beritaharian.my/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

BMW Group Malaysia Meraikan Pusat Pengedaran dan Individu Cemerlang di Malam Anugerah Pengedar BMW Group Malaysia 2022.

Lebih 200 tetamu dari seluruh rangkaian BMW menghadiri Malam Anugerah Peniaga BMW Group Malaysia terbaharu di Grand Hyatt Kuala Lumpur untuk mengiktiraf pencapaian luar biasa dan keghairahan untuk Keseronokan Memandu Belaka para hadirin.

23 pengedar sah BMW, MINI, BMW Motorrad, dan BMW Premium Selection dari seluruh negara menerima pengiktirafan untuk standard perkhidmatan mereka yang luar biasa, komitmen yang tidak berbelah bahagi untuk menyediakan kenderaan terbaik dalam kelasnya dan perkhidmatan selepas jualan, dan yang paling penting, untuk memenuhi keperluan kepada janji untuk menyediakan pelanggan dengan Pengalaman Pemilikan Premium.

Dalam ucapannya, Hans de Visser, Pengarah Urusan BMW Group Malaysia memberi penghormatan kepada pengedar dan rakan sekutu, “Pada tahun lepas, setiap sekutu kami telah mendedikasikan masa dan usaha yang berharga, ditambah pula dengan kemahiran cemerlang dan pengalaman bertahun-tahun mereka untuk menyampaikan kecemerlangan kepada semua pelanggan kami di Malaysia. Adalah satu penghormatan bagi kami di BMW Group Malaysia untuk mempunyai rangkaian pengedar yang berdedikasi yang bukan sahaja menunjukkan erti menjadi Nombor Satu dalam Segmen Automotif Premium, tetapi juga secara konsisten meningkatkan tahap perkhidmatan pelanggan dalam industri automotif tempatan, menjadikan ciri khas BMW Premium Ownership Experience standard untuk perkhidmatan selepas jualan di negara ini.”

Pensijilan Pakar Voltan Tinggi BMW.

Individu yang telah menerima latihan ketat dalam pengkhususan pada bateri kenderaan elektrik dan kereta BMW I telah diberikan Sijil Pakar Voltan Tinggi BMW yang baharu.

Choo Yee Khai dari Auto Bavaria Pulau Pinang, Balamurali J. Keshenan dari Auto Bavaria Tebrau, Chang Duen Khang, Chai Meng Wah dan Rampirabu Engiddaraman dari Auto Bavaria adalah antara profesional yang diiktiraf ini. Ara Damansara, Thang Chin Fai dari Millennium Welt Seremban, Thamotharan Pannirselvan dari Tian Siang Premium Auto Butterworth, Muhammad Faiz dari Regas Premium Sabah, Yap Kah Jun dan Fong Song Yuan dari Auto Bavaria Kuala Lumpur.

Anugerah Pengedar Pascajualan BMW 2022.

Malam Anugerah Peniaga BMW Group Malaysia 2022 memberi penghormatan kepada mereka yang telah cemerlang dalam bidang perkhidmatan selepas jualan, termasuk juruteknik, wakil khidmat pelanggan, ketua bahagian pascajualan dan ketua Kategori Terbuka.

Bagi kategori Terbuka, penghormatan diberikan kepada Wai Kit Peng dari Auto Bavaria Kuala Lumpur, Supiyati binti Ahmad dari Auto Bavaria Ara Damansara, dan Tuan Mohd Shafik bin Tuan Shamsuri dari Millennium Welt Kuantan.

Bagi kategori Teknikal, penghormatan ini diberikan kepada Thamotharan a/l Pannirselvan dari Tian Siang Premium Auto Butterworth, Rodi Ajang Anthony dari Regas Premium Auto, dan Ahmad Idris bin Md Derus dari Quill Automobiles.

Penghormatan ini diberikan dalam kategori Pegawai Khidmat Pelanggan kepada Shim Kuan Guan dari Regas Premium Sabah, Noor Haslina binti Jahaya dari Lee Motors Auto Care, dan Tan Qi Herng dari Millennium Welt Batu Pahat.

Pemenang dalam kategori Peneraju Alat Ganti ialah Pea Fong Fong dari Lee Motors Auto Care dan Bijamin Anak Changgan dari Auto Bavaria di Ohor Bahru. Manakala anugerah Pemimpin Selepas Jualan dimenangi Liew Sun Hoong dari Quill Automobiles, Mohd Azlan Aladin dari Auto Bavaria Pulau Pinang dan Anthony David dari Auto Bavaria Ara Damansara.

Anugerah Pengedar BMW Motorrad 2022.

Usaha luar biasa setiap organisasi untuk menjadikan kehidupan pelanggan menarik telah diberi penghormatan oleh BMW Motorrad Dealer Awards.

Anugerah ini, yang diberikan kepada Mohd Hanafi Abdul Ghapar dari Auto Bavaria, mengiktiraf beliau sebagai Juruteknik BMW Motorrad terhebat. Mereka ialah Muhammad Farkhan Iman dari Chear Motorrad dan Ara Damansara.

Mohamad Sopian dari EL Chong Motor dan Tee Kean Chu dari Auto Bavaria Pulau Pinang dinobatkan sebagai juara bagi kategori Penasihat Perkhidmatan BMW Motorrad. Selain itu, Nicholas Yo dari Regas Premium Auto dan Eugene Francis dari Millennium Welt Kuantan memenangi gelaran Pengurus Selepas Jualan BMW Motorrad.

Sementara itu, Gary Saw Kooi Hong dari Auto Bavaria Penang dan Wee Wei Ping dari EL Chong Motor memenangi kategori untuk Penasihat Jualan BMW Motorrad. Pengurus Jualan BMW Motorrad kini akan menamatkan anugerah kategori kepada Wong Loke Win dari Auto Bavaria Pulau Pinang dan Theresa Tan dari Regas Premium Sabah.

Anugerah Kelab MINI Issigonis 2022.

Kategori Pusat Pengedaran MINI Terbaik Anugerah Kelab MINI Issigonis, Pengurus Jualan MINI Terbaik, dan Penasihat Jualan MINI Terbaik menunjukkan betapa berjayanya jenama MINI menawarkan pelanggan BIG LOVE. Selain itu, hadiah dipisahkan kepada MINI Cooper S, MINI Cooper dan MINI John Cooper Works (MINI JCW).

Pemenang Anugerah Penasihat Jualan Terbaik MINI untuk MINI Cooper ialah Eliz Wong Yoon Hiung dari Millennium Welt Seremban dan Cally Chan Li Beng dari Auto Bavaria Pulau Pinang, dengan Farizz Wafa memenangi MINI Cooper S. Salvador Rizal Mubarak dan Wheelcorp Premium Alan Yu Kok Yeong. Dalam bahagian MINI JCW, Belinda Ong Gaik Choo dan Lee Sok Yee dari Auto Bavaria Ara Damansara menang.

Wong Kim Kooi dari Auto Bavaria Pulau Pinang memenangi anugerah Pengurus Jualan MINI Terbaik untuk MINI Cooper, Michael John dari Wheelcorp Premium memenanginya untuk MINI Cooper S, dan Victor Tan Wei Teck dari Auto Bavaria Ara Damansara memenanginya untuk MINI JCW.

Wong Loke Win dari Auto Bavaria Pulau Pinang menerima anugerah Pusat Pengedaran MINI Terbaik untuk MINI Cooper, Jayden Liew dari Wheelcorp Premium memenangi MINI Cooper S, dan Azwan Yahaya dari Ingress Auto Bangsar memenangi MINI JCW.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k