BMW Malaysia mengumumkan pengemaskinian produk untuk BMW X5 xDrive45e M Sport

BMW Malaysia telah mengumumkan ciri baharu untuk BMW X5 xDrive45e M Sport pemasangan tempatan, yang menambah baik bukan sahaja penampilan bergaya SAV elektrik premium, tetapi juga keselamatan dan penglihatan – memastikan ketenangan fikiran tidak kira cuaca perjalanan.

BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu kini tiba dilengkapi dengan BMW Laserlight untuk pencahayaan yang lebih besar dan lebih luas, meningkatkan penglihatan di jalan raya untuk perjalanan yang lebih selamat. Perlindungan Aktif juga akan melihat dua lagi beg udara sisi ditambah pada baris kedua kenderaan, menjadikan jumlah keseluruhan beg udara dalam SAV premium kepada lapan unit.

BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu, atau dirujuk sebagai The Boss, telah dipasang dengan Roda Aloi 741M 21 inci dalam Orbit Grey. Bos masih akan dilengkapi dengan Live Cockpit Professional, Pembantu Pemanduan, Pembantu Tempat Letak Kereta Plus, RearSeat Entertainment, serta upholsteri kulit tulen Vernasca – mendukung sifat kemewahan SAV, dilengkapi dengan prestasi sporty yang tiada tandingan dalam segmennya.

BMW X5 xDrive45e M Sport Baharu boleh dimiliki dengan pelan ansuran bulanan bermula dari RM 4,882.00 (berdasarkan anggaran pinjaman 80% untuk tempoh lima tahun). Pelanggan akan menerima pengalaman Pemilikan Premium BMW Group Malaysia yang lengkap yang merangkumi:. Waranti Perbatuan Tanpa Had 5 Tahun BMW dengan Program Perkhidmatan Berjadual Percuma. Talian Hotline Bantuan Tepi Jalan BMW dan Kemalangan. Apl Mudah Alih BMW Group Loyalty+ – Kad Keistimewaan BMW.

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k