CROSSFIRE 150 XS MEMUKAU PENGUNJUNG KL BIKE SHOW 2023!

Kuala Lumpur (24 OGOS 2023) – Pada jun yang lalu, Brixton telah berjaya melancarkan model Cromwell 1200. Kini mereka tampil aktif  dengan model baharu iaitu Crossfire 150 XS. Model ini menawarkan tiga warna yang memukau para peminat motorsikal, Backstage Black, Clockwork Orange dan Cargo Green. Harga permulaan bagi model Crossfire 150 XS bersaiz mini ini bermula dari RM8,788.00, tidak termasuk insuran dan cukai jalan.

Model Crossfire 150 XS dilengkapi dengan enjin berkuasa dan cekap yang menampilkan satu silinder, konfigurasi 4 lejang dan sistem penyejukan udara. Model Crossfire 150 XS mempersembahkan pelbagai spesifikasi yang mengagumkan yang menjanjikan pengalaman menunggang yang luar biasa. Dengan sesaran 150cc, ia menawarkan kuasa yang mencukupi untuk pelbagai senario tunggangan. Keupayaan enjin menyerlah, menawarkan output kuasa maksimum 10kW pada 9,500rpm, memastikan pecutan mendebarkan dan keupayaan pelayaran yang lancar. Penyampaian tork pula dapat mencapai kemuncak pada 10.5Nm di 3,100rpm yang menjamin prestasi optimum.

                           Backstage Black

Direka dengan ketepatan, Crossfire 150 XS menawarkan dimensi yang menyumbang kepada ketangkasan dan kebolehgerakannya secara keseluruhan. Berdiri pada 1,690mm panjang, 755mm lebar, dan 1,210mm tinggi, ia mencapai keseimbangan sempurna antara kekompakan dan kehadiran di jalan raya. Ketinggian tempat duduk yang selesa iaitu 770mm menawarkan penunggang pendirian yang yakin sambil mengekalkan kawalan.

                              Cargo Green

Dengan berat 111kg, ia mempunyai binaan ringan yang meningkatkan kebolehgerakan dan memudahkan pengendalian. Bagi sistem brek hadapan, model ini menggunakan brek cakera tunggal jenis hidraulik bersaiz 220mm, memastikan kuasa dan kawalan berhenti yang berkesan. Brek belakang turut menggunakan brek cakera tunggal hidraulik dengan saiz 190mm, meningkatkan keupayaan brek keseluruhan jentera mini ini. Untuk tunggangan yang lancar dan terkawal, Crossfire 150 XS dilengkapidengan sistem suspensi hadapan jenis teleskopik terbalik. Persediaan suspensi ini menyumbang kepada pengendalian yang lebih baik dan menyerap hentakan dengan cekap. Bagi kapasiti bahan api pula, Crossfire 150 XS menawarkan isipadu tangki yang mencukupi iaitu 11 liter, memberi peluang kepada para penunggang untuk menikmati perjalanan yang lebih jauh.

                        Clockwork Orange

Dengan enjin yang direka dengan baik, kuasa yang mengagumkan, dan dimensi yang direka dengan teliti, ia menjanjikan tunggangan yang menggembirakan yang dinamik dan selesa, menjadikannya pilihan ideal untuk penunggang yang mencari perjalanan yang mendebarkan dan menyeronokkan menggunakan dua roda.

Dengan setiap pembelian model Brixton Crossfire 150 XS, para pembeli boleh menikmati jaminan pengeluar selama dua tahun atau jarak perjalanan 20,000km (yang mana tiba dahulu) dan perkhidmatan pembelian alat ganti tulen atas talian oleh MForce Bike Holdings Sdn. Bhd.

CATEGORIES
TAGS
2.7k
Whatsapp40.8k