Dato’ Dr. Loga Bala Mohan Jaganathan BERJIWA RAKYAT dan DEKAT DI HATI penduduk Wilayah Persekutuan.

Sepanjang berkhidmat sebagai Timbalan Menteri Wilayah dari 2013 hingga 2018, Dato’ Dr Loga merupakan seorang pemimpin yang berbudi kepada rakyat dan amanah dalam menjalankan tugas.

Ini lah pemimpin yang di hormati dan di sayangi semua lapisan masyarakat kerana salah satu pemimpin yang turun ke lapangan berjumpa dengan penduduk bagi mendengar, melihat dan melaksanakan kerja dengan pantas dan sistematik serta efisyen.

Ini lah tokoh kepimpinan di Wilayah Persekutuan yang dapat berkhidmat dengan masyarakat dan memartabatkan kepentingan penduduk terutama di Wilayah Persekutuan.

Beliau adalah pilihan yang tepat sebagai calon pemimpin terutama di kawasan Wilayah Persekutuan.

Latar belakang yang sihat dan bersih sebagai seorang pemimpin yang berwibawa, telus dan ikhlas dalam melaksanakan segala tanggungjawab yang di amanah kan.

Penduduk di sekitar Wilayah Persekutuan sentiasa memberi sokongan kepada beliau. Majoriti penduduk juga berharap beliau akan kembali dan menerajui Kepimpinan di kawasan Wilayah Persekutuan.

Dato’ Dr Loga Bala Mohan Jaganathan adalah pilihan penduduk kawasan Wilayah Persekutuan kerana rekod kepimpinan beliau sepanjang khidmat sebagai Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan 2013 – 2018 telah TERBUKTI sebagai pemimpin yang BERJIWA RAKYAT.

CATEGORIES
Share This