DATUK SERI SITI NURHALIZA & JOHAN MENUTUP TIRAI EPISOD AKHIR ICSYVMY MUSIM KE- 5

I Can See Your Voice Malaysia juga dengan penampilan Datuk Seri Siti Nurhaliza sebagai artis jemputan, program popular yang purata sehingga 2 juta penonton bagi setiap episod siaran, kini memasuki episod terakhirnya. Datuk Seri Siti Nurhaliza adalah vokalis utama negara dan Ratu Pop Malaysia.

Mampukah Datuk Seri Siti Nurhaliza, yang mempunyai kepakaran selama 27 tahun dalam industri muzik tanah air, melihat teknik penyanyi luar biasa dan adakah beliau berjaya mengenal pasti vokalis sebenar untuk berduet di pusingan akhir?

Kemunculan Johan, Wany Hasrita, dan Bob Yusuf sebagai penyiasat jemputan selain Dato’ Rosyam Nor, Janna Nick, dan Andi Bernadee sebagai penyiasat tetap menambahkan lagi keterujaan episod terakhir ICSYVMY5. Dengan telatah Johan yang biasanya menampilkan lawak spontan yang mengejut, penonton pasti akan ketawa tanpa gusi kering dan pecah perut. Saksikan juga gelagat Datuk Seri Siti Nurhaliza yang kelakar dan bersahaja yang jarang dipertontonkan kepada umum.

Adakah kehadiran enam jawatankuasa penyiasatan ini mampu membantu Datuk Seri Siti Nurhaliza atau ia hanya menimbulkan masalah? Pastikan anda menontonnya pada hari Ahad, 31 Julai jam 9:30 malam. di TV3. Jangan ketinggalan dan berada di hadapan TV.

Digi ialah penaja utama ICSYVMY 5, dengan Kinohimitsu dan Nivea bertindak sebagai penaja bersama. Hot FM ialah rakan kongsi radio, dan Oh Bulan, Xtra, dan Senang Terhibur ialah rakan kongsi digital. I Can See Your Voice Malaysia 5 dipersembahkan oleh Izzue Islam dan Ain Edruce dan ditayangkan secara langsung dan dalam HD di TV3 setiap Ahad jam 9:30 malam. Gunakan hashtag #ICSYVMY untuk memulakan perbincangan di media sosial.

Layari http://www.xtra.com.my/ dan ikuti akaun media sosial rasmi di Facebook, Instagram, dan Twitter di @TV3Malaysia untuk butiran tambahan dan kemas kini terkini mengenai rancangan TV3.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k