DRAMA RISIK PADA HATI – RELAKAN CINTA, MENGHAPUS DERITA

Seorang isteri akan mengorbankan jiwanya sebagai ganti untuk suaminya. Dia mahu hubungan mereka sempurna dan bersedia melakukan apa sahaja untuk pasangan tercinta. Berbaloikah kerja yang dia lakukan? Risik Pada Hati, drama bersiri terbaharu, akan mendapat semua jawapannya apabila ia ditayangkan di Akasia TV3 pada 27 Jun 2022 jam 7:00 malam. ET/PT dan disiarkan secara langsung di www.tonton.com.my. Berdasarkan buku berjudul sama karya Hanni Ramsul, My Risik Pada Hati diterbitkan oleh Zamriez Golden Pictures. Dalam drama bersiri 28 episod ini, yang diterajui oleh Pali Yahya, disertakan penghibur terkemuka negara, seperti Alif Satar dan Ummi Nazeera, Zara Zya, Izzue Islam, dan ramai lagi.

Alif Satar sebagai Adam.

Adam (Alif Satar) dan Hayfa (Ummi Nazeera) adalah pasangan kekasih. Mereka telah lama berkahwin, dan walaupun mencuba pelbagai kaedah, mereka masih tidak dapat melahirkan anak. Akhirnya, Hayfa membuat keputusan untuk meyakinkan Adam untuk mengahwini Aisya (Zara Zya) demi mendirikan rumahtangga.

Umi Nazeera sebagai Hayfa.

Adam terkejut dan menolak nasihat Hayfa. Menurut Hayfa, dia tidak akan berhenti untuk membuat cintanya kepada Adam sempurna. Akhirnya Adam bersetuju dan mengahwini Aisya. Sentiasa bersikap adil, Adam melayan kedua-dua isterinya sama rata.
Tetapi adakah pengorbanan Hayfa benar-benar menyempurnakan hubungan mereka, atau hanya akan membuatkan kebahagiaan mereka semakin goyah? Adakah keikhlasan Hayfa semakin pudar atau perlakuan Adam sudah berubah? Bagaimana pula dengan Aisya? Mampukah mereka sama-sama menggapai kebahagiaan itu semula?

Zara Zya sebagai Aisya.

Jangan ketinggalan Risik Pada Hati menerusi slot Akasia di TV3 dan strim langsung di www.tonton.com.my bermula pada 27 Jun 2022, setiap Isnin hingga Jumaat jam 7:00 malam.
Lawati @TV3Malaysia di Facebook, @TV3Malaysia di Twitter, @TV3Malaysia di YouTube, dan @dramasangat di Instagram rasmi Drama Sangat untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai drama kegemaran anda.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k