FOURTWNTY MENGIKUT KEINGINAN DI KUALA LUMPUR

Bukan kali pertama muncul di Kuala Lumpur, namun kemunculan kali kedua ini sepertinya lebih ditunggu-tunggu oleh para peminat FOURTWNTY di Kuala Lumpur.

Shiraz Projects Sdn Bhd mempersembahkan KONSERT FOURTWNTY HELIOTROPISME LIVE IN ZEPP KUALA LUMPUR pada 1 Oktober 2022 bertempat di Zepp Kuala Lumpur.

Kumpulan asal Jakarta ini muncul dalam sebuah konsert yang dihadiri beribu peminat yang dibina secara organik di Malaysia. Pada tahun ini, konsert dengan nama Heliotropisme yang dibawakan oleh Shiraz Projects adalah untuk ,mengubat kerinduan para peminat.

Diberi nama Heliotropisme kerana diambil dari kisah bunga matahari yang hidup di dataran tinggi dengan cuaca tropika. “Sama seperti logonya, dimana bunga matahari selalu menghadap kearah matahari, Fourtwnty juga dengan sentiasa melihat dan mengikut apa yang ingin menjadi keinginan penggemar.” jelas Fourtwnty.

Judul yang sama merupakan konsert tour Fourtwnty di 10 buah lokasi di Indonesia antaranya Medan, Makassar, Malang, Palembang dan Yogyarta. Judul ini sama dibawakan khas ke Malaysia sebagai salah sebuah lokasi dalam rangkaian tour tersebut.

Kumpulan yang digawangi Ari Lesmana, Nuwi dan Roots tersebut ingin menyajikan sebuah konsert yang bersifat peribadi buat mereka bukan hanya kepada peminat tegar tetapi juga buat penikmat muzik.

Stage of Fourtwnty in Zepp Kuala Lumpur

Tiket konsert akan mula dijual pada 8 July 2022, pukul 2 petang di www.mytickets.asia pada harga RM500 (Meet and Greet), RM200 (Diamond – Free Standing), RM150 (Platinum – Free Standing) RM200 (Gold – Seated) dan RM150 (Silver – Seated). Peminat-peminat Fourtwnty juga akan beroleh merchandise eksklusif apabila membeli tiket Meet & Greet.

KONSERT FOURTWNTY HELIOTROPISME LIVE IN ZEPP KUALA LUMPUR dibawakan khas pada 1 Oktober 2022, di Zepp Kuala Lumpur, pukul 8.30 malam.

Pihak Shiraz Projects berterima kasih kepada PENJANA, KKMM dan MyCreative kerana memberi sokongan kerana tanpa sokongan dari mereka adalah sukar untuk melaksanakan konsert dalam skala besar di kala industri baru beransur pulih dari pandemic Covid-19. Terima kasih juga diucapkan kepada rakan media Hot Fm untuk konsert ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi :

Contact : 03 86050196
Info Hotline : 012 2560082

 

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k