GELAGAT NAKAL DARA AKAN MENCUIT HATI DI SLOT LESTARY

Pergaduhan akan sentiasa tercetus setiap kali Hariz dan Dara bertembung! Dara terpaksa meminta Hariz bertindak sebagai teman lelakinya semasa berada di kampung untuk menyelamatkan dirinya. Hariz tidak sesuai dengan gadis Kuala Lumpur ini, justeru tidak mungkin Dara jatuh cinta kepadanya. Adakah cinta akan menang atas kebencian ini? Mulai 24 Ogos hingga 1 September, setiap Rabu hingga Sabtu jam 9.00 malam, nantikan kesudahan drama komedi-romantik yang menampilkan lakonan cemerlang Syafiq Kyle dan Riena Diana dalam slot Lestary. Ia juga disiarkan melalui perkhidmatan penstriman iQIYI sehari selepas siaran TV3nya.

Dihasilkan oleh OrangeTree Production Sdn Bhd, drama bersiri 20 episod ini dibintangi oleh Riena Diana, Syafiq Kyle, Sean Lee, Shah Rezza, Rozita Che Wan, Afifah Nasir, dan ramai lagi. Ia diarahkan oleh Ng Ken Kin, mempunyai skrip oleh Rasheda Ghazali, dan ditulis oleh Ng Ken Kin.

Ibunya mahu menghantar Dara pulang ke kampung kerana gayanya yang agresif pemain luncur papan, jadi dia meminta Kak Ros (Rozita Che Wan) membantunya melatih dan melembutkan tingkah laku anaknya. Disebabkan dia mempunyai majikan bersama bapa Hariz di sebuah kedai runcit, Dara dan Hariz yang bergaduh di Kuala Lumpur tiba-tiba bertembung di kampung mereka di Kuala Selangor.

Ibunya ingin menghubungkan Dara dengan anak seorang kawan dalam usaha mengubah peribadi Dara kepada yang manis dan comel. Dara mahu Hariz bertindak sebagai teman lelaki jangka pendeknya memandangkan dia tidak mahu dipaksa untuk bertemu lelaki itu. Dara mesti berikrar yang dia tidak akan jatuh cinta pada Hariz sebelum dia bersetuju menjadi teman lelakinya.

Demi percintaan rekaan mereka, adakah Dara dan Hariz akan mencapai persefahaman? Dara berikrar tidak akan jatuh cinta dengan Hariz; bolehkah dia menepati janji itu? Jangan lepaskan drama menyayat hati ini menerusi slot Lestary yang akan bermula pada 24 Ogos dan disiarkan setiap hari Rabu hingga Sabtu jam 9.00 malam. Ia juga akan tersedia pada perkhidmatan penstriman iQIYI sehari selepas ia disiarkan di TV3 pada minggu yang sama. Ia juga menawarkan sari kata Inggeris dan Bahasa Malaysia, yang boleh diakses oleh penonton secara percuma pada bila-bila masa dengan melayari www.iQ.com/local atau dengan memuat turun aplikasi iQIYI daripada App Store atau Play Store. Dengan akses Express VIP, pelanggan VIP iQIYI boleh melihat episod terbaru drama ini sejam selepas disiarkan di TV3, manakala pengguna percuma mesti menunggu 48 jam.

Bilangan pengguna di iQIYI telah meningkat lebih daripada 15 kali ganda sejak ia dilancarkan di Malaysia pada 2020, menunjukkan prestasi yang memberangsangkan. Berdasarkan jumlah muat turun, jumlah pengguna aktif bulanan, dan jumlah masa yang dihabiskan di platform, iQIYI turut disenaraikan sebagai perkhidmatan penstriman Asia teratas di Malaysia untuk pertumbuhan keseluruhan pada 2021.

Lawati profil media sosial TV3 di Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram (@TV3Malaysia, @dramasangat), serta akaun Instagram rasmi Drama Sangat, untuk mengetahui maklumat terkini mengenai drama kegemaran anda.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k