HAQIEM RUSLI DAN AFIEQ SHAZWAN DALAM I CAN SEE YOUR VOICE MALAYSIA 5

Jangan lupa saksikan I Can See Your Voice Malaysia 5 minggu ini, menampilkan penyanyi popular Haqiem Rusli dan Afieq Shazwan. Dua penyanyi popular generasi baharu itu bakal bergandingan dan bersama-sama mencari penyanyi sebenar yang bersembunyi di kalangan penyanyi penyamar.

Mampukah penyanyi Layu Di Hujung Mekar dan Mimpi meneruskan kemenangan penyanyi senior mereka pada episod kali ini?

Bakal membantu dua penyanyi muda itu ialah Sufian Suhaimi, Sarah Suhairi dan Stacy sebagai panel penyiasat jemputan serta panel penyiasat tetap iaitu Janna Nick dan Andi Bernadee. Pada episode kali ini, Datuk Rosyam Nor digantikan dengan Datuk Afdlin Shauki.

I Can See Your Voice Malaysia 5 yang dihoskan oleh Izzue Islam dan Ain Edruce bersiaran pada setiap hari Ahad, pukul 9.00 malam di TV3 dan strim langsung secara HD di www.tonton.com.my , menampilkan Digi sebagai penaja utama, Kinohimitsu dan Nivea sebagai penaja bersama, Hot FM sebagai rakan radio, Oh Bulan, Xtra dan Senang Terhibur sebagai rakan digital. Gunakan #ICSYVMY untuk merancakkan perbualan di laman media sosial.

Untuk maklumat lanjut dan perkembangan terkini tentang program TV3, layari www.xtra.com.my dan ikuti laman media sosial rasmi Facebook, Instagram & Twitter di @TV3Malaysia.

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k