Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/beritahari/domains/beritaharian.my/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Jelmakan Auramu’ Bersama Ernie Zakri dan Zeleb+ NMN

Rentetan daripada penerbitan album debut Ernie Zakri AURA, di bawah Universal Music Malaysia hujung tahun lalu, bintang bersuara emas ini teruja untuk berkongsi video muzik Aura yang telah mula dipertontonkan di Youtube beliau sejak Jumaat lalu.

Lagu Aura menceritakan tentang kekuatan serta keyakinan diri seorang wanita. Ia adalah sebuah karya yang mengangkat nilai pemerkasaan dan perjuangan wanita masa kini. Dan, mesej ini diterjemahkan dengan begitu indah dan sempurna dalam video muzik Aura.

“Lagu ini sebenarnya sudah lama dirancang dan telah siap dirakam sekitar dua ke tiga tahun yang lalu. Namun, kami terpaksa menangguhkan pelancarannya seketika kerana  menanti saat yang tepat untuk memperkenalkannya kepada peminat.

Kebetulan, perancangan untuk melahirkan album penuh tahun lalu berjaya dilaksanakan tepat pada masanya. Jadi, kami putuskan  untuk menerbitkannya di dalam album pertama saya di bawah naungan Universal Music Malaysia dan menamakan album tersebut sebagai AURA,” jelas Ernie tentang lagu ini.

“Untuk menjayakan video muzik yang berdurasi empat minit ini, saya telah mengenakan tiga persalinan pakaian, dan video ini banyak bermain dengan kesan khas. Jadi, untuk menyudahkan semua proses itu, ia memakan masa yang agak lama. Ya, saya akui ia agak meletihkan, namun saya anggap setiap detik yang saya lalui untuk menjayakan karya ini sebagai pengalaman berharga dan mengujakan,” tambah Ernie.

Menariknya tentang video muzik Aura ini, ia turut menampilkan produk kesihatan Ernie yang akan dilancarkannya tidak lama lagi iaitu, Zeleb+ NMN.

Kata Ernie, “Sebenarnya, lagu ini bukanlah pilihan sebagai single pertama tetapi kebetulan pula penceritaannya sesuai dengan jenama dan imej Zeleb+ NMN.

Untuk pengetahuan semua, produk Zeleb+ NMN ini direka untuk wanita dan lelaki. Ia diformulasikan dengan bahan yang bertujuan untuk menyediakan tenaga, terutamanya kepada wanita dan mereka yang memasuki peringkat matang usia.

“Bagi saya sendiri, Zeleb+ NMN adalah teman terbaik untuk saya lalui hari-hari saya yang padat. Dan kenapa saya munculkan ia di video muzik ini? Kerana saya tidak hanya mahu berkongsi muzik saya dengan peminat, tetapi juga gaya hidup saya seperti amalan dan produk yang saya ambil untuk kekal sihat dan bertenaga,” tambah Ernie lagi.

Menurut Ernie juga, selepas mengamalkan produk ini selama tiga bulan, beliau dapati kulitnya semakin mulus dan membantu meningkatkan kecerdasan otak. Kecemerlangan Zeleb+ NMN yang diiktiraf secara meluas telah menjadikannya produk pilihan personaliti terkenal. Ernie Zakri kini banyak terlibat dalam mempromosikan Zeleb+ NMN. Slogan produk ‘Jelmakan Auramu’ juga diinspirasikan daripada lagu Aura itu sendiri yang melambangkan intipati bercahaya dan bersinar yang boleh didapati menerusi kebaikan NMN.

Pra pelancaran Zeleb+ NMN akan diadakan pada 2 Februari 2024 dengan pelbagai aktiviti selingan seperti sesi bertemu peminat dan perkongsian ilmu mengenai produk Zeleb+  NMN bersama Ernie Zakri.

Zeleb+ NMN tetap komited dalam menyampaikan kualiti dan kepercayaan kepada pengguna. Dengan dedikasi untuk kecemerlangan, produk kami memastikan penyelesaian yang boleh dipercayai dan premium untuk kesihatan dan kesejahteraan anda, dengan bangga disahkan sebagai Halal untuk memenuhi keperluan yang pelbagai dari pengguna kami yang dihargai. Untuk maklumat lanjut, hubungi kami di www.zelebnmn.com.my.

 

CATEGORIES
TAGS
2.7k
Whatsapp40.8k