Keanggunan Amyra Rosli Pesona Wajah Baharu Safi Youth Gold

Tahun ini, Amyra Rosli akan mewakili Safi Youth Gold sebagai duta baharu berkat kecantikannya yang anggun dan daya tarikan yang mempesonakan.

Kewajipannya sebagai isteri dan ibu kepada dua orang anak nampaknya tidak terjejas dengan jadual harian yang padat dalam dunia lakonan, pengacaraan dan peragaan. Dia sebenarnya memberi inspirasi kepada ramai wanita untuk terus menawan dalam kehidupan seharian mereka dengan kecantikan dan gelagatnya yang anggun.

Kazlina Mohd Kassim, pengurus kanan produk di Safi, memuji individu cantik ini sebagai mempunyai daya tarikan yang memikat dan mengekalkan sikap merendah diri walaupun terkenal.

“Beliau menyerlahkan penampilan Muslimah yang serba moden, bergaya serta berkeyakinan untuk mengejar impian dalam apa jua bidang kerjaya yang diceburi tanpa mengetepikan tanggungjawabnya sebagai isteri dan ibu,” jelasnya.

Kaitan antara Amyra dan Safi Youth Gold, pada pendapat Kazlina, terbukti kukuh, terbukti dengan fakta bahawa Amyra memenangi Anugerah Personaliti Paling Dipercayai pada Majlis Ulang Tahun ke-24 Anugerah Jenama Dipercayai pada 2022. Dalam pada itu, Safi pula dipilih oleh pelanggan dari seluruh negara sebagai pemenang Pingat Emas Produk Penjagaan Kulit Wanita Paling Dipercayai 2022.

Selain keadaan hari ini yang memerlukan penggunaan muka ke atas selama berjam-jam penggunaan yang menjimatkan, tugasan harian yang sibuk bukan alasan untuk Amyra memelihara kulit wajahnya agar sentiasa kelihatan anjal, bebas garis topeng muka, dan bebas jeragat.

Tiga alternatif serum, Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir, dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum, boleh didapati pada masa yang sesuai untuk membantu wanita dalam menangani pelbagai masalah kulit yang berkaitan dengan penuaan. .

Menariknya, pengguna boleh memilih serum terbaik bergantung pada keperluan kulit unik mereka untuk mempamerkan kecekapannya. Sapukan serum pada kulit secara berlapis-lapis akan membolehkan anda menggunakan serum berganda, yang mengandungi glutathione, 98 peratus emas tulen, dan vitamin C.

Kedutan dalam dan kehilangan keanjalan pada kulit boleh dirawat dengan Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion. Supaya kulit kelihatan lebih anjal, serum ini membantu dalam meningkatkan pembentukan kolagen di samping ia juga mudah digunakan iaitu hanya sapuan ke seluruh muka.

Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kusam dan berjeragat. Berdasarkan hasil ujian klinikal, ia menghilangkan jeragat sebanyak 87 peratus dan mencerahkan kulit untuk bersinar lebih berseri. Ramuan ini bertujuan untuk digunakan pada tulang pipi dan dahi, iaitu bahagian atas muka.

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum direka untuk wanita yang bergelut dengan dagu berlapis dan kulit kendur. Hanya dalam 15 minit, menggunakan serum ini membantu mengurangkan dagu berlapis sebanyak 50%. (berdasarkan keputusan ujian klinikal).

Selain itu, serum ini membantu meminimumkan kedutan leher dan menegangkan kulit agar kelihatan lebih tegang dan muda. Permintaan serum ini adalah pada bahagian bawah muka iaitu pipi, garis rahang, bawah dagu dan leher.

Wanita yang berumur 29 tahun ke atas yang mahukan produk penjagaan kulit yang tidak membebankan untuk menangani masalah kulit yang berkaitan dengan penuaan, seperti kulit kusam, kering dan kehilangan keanjalan, harus memberi perhatian khusus kepada rangkaian serum.

Harga serum adalah berpatutan; Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion 20ml berharga RM42.30, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir 29g berharga RM52.90, dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum 30ml berharga RM62.55. Barisan produk Safi Youth Gold ditawarkan di lokasi runcit terpilih di seluruh negara, serta dalam talian di kedai rasmi Shopee dan Lazada yang dikendalikan oleh Wipro Unza.

Harga berkisar antara RM10.50 hingga RM62.55, yang merupakan julat harga yang berpatutan. Lazada ada di https://bit.ly/3IeG0nT, manakala pautan Shopee ada di https://bit.ly/3R51IyX. dengan melawat Watsons di https://bit.ly/2O6zcwT di https://bit.ly/3OCP2Ob, serta Guardian.

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k