KEMPEN TIKET EMAS KEMBALI KE SURIA KLCC DENGAN GANJARAN JUMLAH RM500,000

Sebagai sebahagian daripada Kempen “The Golden Ticket”, dua baucar beli-belah berjumlah RM 5,000 akan diberikan setiap hari di Suria KLCC mulai sekarang hingga 18 September 2022.

Kempen “Golden Ticket” kembali ke Suria KLCC selepas dua lawatan yang sangat berjaya pada 2020 dan 2021. Pelanggan boleh menyertai untuk memenangi tiket emas bernilai RM5,000 apabila mereka membelanjakan RM500 atau lebih untuk dua resit daripada mana-mana peniaga yang mengambil bahagian. Sekeping ” Golden Ticket ” akan dikebumikan di dalam setiap 100 kotak misteri yang akan “disediakan” di Centre Court. Pelanggan tetap akan menerima hadiah “Purple Ticket” bernilai RM50 dalam setiap kotak walaupun mereka tidak bernasib baik untuk memenangi ” Golden Ticket ” dalam kempen cabutan bertuah ini.

Pemenang Golden Ticket juga akan diberi penghormatan melalui pengalaman menyiarkan imej di halaman “The Wall of Winners”. Di Gelanggang Tengah, skrin digital bergerak akan memaparkan gambar dan video pemenang bertuah.

Dua sesi cabutan, satu dari 10:00 pagi hingga 2:00 petang dan satu lagi dari 5:00 petang hingga 9:30 malam, akan menghasilkan pemilihan dua pemenang bertuah secara rawak. Tiket akan disediakan 100 lagi untuk setiap sesi. Semua tiket tambahan akan digabungkan dengan tiket lain pada hari berikutnya jika ia tidak digunakan.

Hanya satu sesi cabutan “Tiket Emas” terhad harian boleh dimasuki oleh seorang pengguna. Hanya item yang layak boleh dilukis dalam lukisan pada hari resit pembelian.

“Tri bergerak” Suria KLCC telah diarak mengelilingi Kuala Lumpur untuk menggiatkan kempen dan menjadi contoh prospek keemasan yang menanti pelanggan Suria KLCC. Ia dihiasi dengan konsep “Tiket Emas” dan direka bentuk untuk menjadi contoh kempen. Semasa Kempen Mini Mudah Alih “Tiket Emas” ini, Kotak Misteri juga ditawarkan. Setiap kotak mengandungi “Tiket Ungu” berharga RM10 dan “Tiket Emas” bernilai RM50.

“Kami amat berbesar hati untuk kembali dengan Kempan ‘The Golden Ticket’ pada tahun ini melihat pada sambutan yang sangat hebat pada tahun-tahun yang lepas daripada pelanggan setia kami. Kempen ini dilihat menerima penghargaan yang tinggi apabila kami berusaha memastikan hampir kesemua pelanggan yang berbelanja akan membawa peluang sebentuk ganjaran”

“Dengan kelangsungan pandemik yang semakin dalam kawalan, kami berharap agar inisiatif ini memberi impak yang positif untuk para peruncit di Suria KLCC dan secara tidak langsung membantu peningkatan ekonomi negara menginjak akhir tahun 2022” jelas Ketua Pegawai Eksekutif Suria KLCC Sdn Bhd, Andrew Brien.

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k