KISAH TENTANG HATI PEREMPUAN DALAM LAGU TERBAHARU JACLYN VICTOR

Perkongsian mesti dibina atas kepercayaan dan komitmen jika ia ingin berkekalan. Walaupun berkongsi emosi yang sama, kedua-dua pihak harus cuba mengekalkan kebahagiaan mereka. Lagu terbaharu oleh Jaclyn Victor, WANITA, berusaha untuk menangkap suasana sedemikian.

Anugerah Juara Lagu, Anugerah Industri Muzik, dan Anugerah Planet Muzik hanyalah sebahagian daripada hadiah muzik terkenal yang telah dimenangi oleh Jaclyn Victor. Dia arif tentang industri muzik tempatan. Suaranya yang kuat bercakap secara konsisten menimbulkan rasa ingin tahu. Dia lebih dikenali berkat julat suaranya.

Dengan keluaran hit terbarunya, yang digubah oleh Khaleel dan Johan John, Jaclyn sekali lagi mempesonakan di persada muzik negara. Lagu PEREMPUAN ini meneroka perasaan dan harapan wanita terhadap pasangannya. Seorang wanita meletakkan penekanan yang tinggi pada kejujuran dalam kedua-dua jangkaannya terhadap pasangannya dan tindak balas mereka terhadapnya, di samping kasih sayang yang tulen.

Menurut Jaclyn Victor sendiri, “Tiada apa yang diharapkan oleh seseorang dari pasangannya selain kejujuran dalam perhubungan. Walaupun pelbagai ranjau dan rintangan yang perlu dihadapi, selagi pasangan itu jujur pasti sesebuah perhubungan itu dapat bertahan sehingga ke akhir hayat. Jadi, saya berharap buah tangan terbaharu saya ini akan digemari dan mendapat tempat di hati para peminat.“

 

 

CATEGORIES
Share This