KOLABORASI ANTARA VIVO MALAYSIA DAN HAP SENG STAR

Vivo ialah syarikat teknologi global yang terkemuka, dipacu produk, dengan perniagaan terasnya memfokuskan pada peranti pintar dan perkhidmatan pintar. vivo komited untuk menghubungkan pengguna di seluruh dunia, melalui reka bentuk telefon pintar dan peranti pendamping yang menarik dan inovatif, serta perkhidmatan yang menyepadukan teknologi dan pemikiran reka bentuk dengan cara yang unik dan kreatif. Mengikuti nilai teras syarikat, yang merangkumi inovasi, orientasi pengguna dan benfen*, vivo telah melaksanakan strategi pembangunan mampan, dengan visi untuk menjadi perusahaan bertaraf dunia yang terkemuka, tahan lama.

Vivo Malaysia bekerjasama dengan Hap Seng Star, pengedar sah Mercedes-Benz Malaysia, untuk berkongsi idea dan hala tuju inovatif mereka dalam memartabatkan gaya hidup Malaysia melalui teknologi pada Persidangan Usahawan pertamanya.

Persidangan yang diadakan di Hap Seng Star KL Autohaus di Menara Hap Seng, menandakan kerjasama pertama antara dua jenama di mana telefon pintar unggul premium bersama-sama kereta mewah, yang membantu meningkatkan pengalaman gaya hidup pengguna. Persidangan itu menampilkan telefon pintar pengimejan terbaharu vivo – siri vivo X80, dibangunkan bersama ZEISS untuk mentakrifkan semula pengalaman sinematik dan imejan, dan Mercedes Benz S580e, hibrid plug-in mewah (PHEV) dalam kelas-S.

Untuk maklumat lanjut tentang vivo Malaysia, sila layari Facebook Rasmi vivo Malaysia.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k