Kugiran Masdo, KClique, Noh Salleh, Yonnyboi, Floor 88 & ZynNakal Bakal ‘Kasi Pecah’ Havoc Midnight Concert!

Tiada apa-apa yang menyebabkan kekacauan lebih daripada mengadakan beberapa kumpulan tempatan popular dan kegemaran ramai membuat persembahan serentak.

Dan disebabkan virus COVID 19 yang telah melanda dunia, persembahan “liar” mereka tidak dapat disaksikan secara langsung dalam beberapa ketika.

Kini, sama seperti banyak perancang acara yang telah berusaha untuk menganjurkan semula pelbagai acara hiburan, salah satu “rumah” yang bukan sahaja membekalkan pengurusan acara seperti kulinari, automobil, fesyen dan festival kecantikan, tetapi juga menghidupkan hiburan. industri dengan persembahan seni.

Dikenali sebagai Havoc Event & Management Sdn Bhd (HAVOC), atau lebih kerap dikenali sebagai Pesta Makanan Havoc, mereka ingin memperingati masyarakat pada tahun ini dengan acara hiburan yang pasti “pecah.”

Lihat jadual artis persembahan. Acara seperti festival ini akan berlangsung di beberapa tempat melalui program yang dinamakan Konsert Havoc Midnight.

Pengarah Kanan Perancangan Strategik Pelancongan Malaysia, Tun Syed Yahya Syed Othman, telah bersetuju untuk menghadiri tayangan perdana festival itu pada 18 Julai di Teater Asia di Gombak, yang merupakan tambahan unik untuk Festival Havoc, yang kini memasuki tahun keenam. .

Barisan pemuzik termasuk Kugiran Masdo, Noh Salleh, Tingkat 88, Zynakal, Yonnyboi, dan KClique akan membuat persembahan di Dataran Karnival Shah Alam, Selangor selama dua malam berturut-turut pada 3 dan 4 September 2022, di lokasi pertama yang mereka akan merobohkan.

Peminat boleh memilih pelbagai tiket bermula dari RM69 untuk Early Bird di Zon Biasa, RM109 (Early Bird) di Rock Zone, RM199 (Combo Rock Zone), dan RM120 (Combo Normal Zone) untuk menikmati persembahan kegemaran mereka. pemuzik dari 10 pagi hingga 12 malam.

Melalui www.ticket2u.com, semua tiket boleh ditempah.

Konsert Havoc Midnight dengan barisan penghibur yang sama akan menanti anda di MITC Melaka pada 4, 5 dan 6 November 2022 sekiranya anda tidak dapat menghadiri persembahan di Shah Alam pada 3 dan 4 September.

Selain itu, karnival Havoc di Johor Bahru akan berakhir dengan barisan pemuzik ini, yang cukup berkaliber dan mempunyai pelbagai pengikut dari pelbagai lapisan masyarakat.

Konsert Havoc Midnight akan berlangsung pada 30 dan 31 Disember, dua malam terakhir sebelum 2023 menyambut tahun baharu, untuk memperingati permulaan tahun pada 1 Januari. Ini akan meningkatkan ketegangan.

Konsert Havoc Midnight di selatan negeri ini akan berlangsung di Padang B Plaza Angsana di Johor Bahru!

“Ini akan menjadi sebuah festival muzik yang tidak akan dilupakan bukan sahaja oleh peminat-peminat  industri muzik tempatan.

“Bayangkan dari genre muzik Masdo sehingga hip hop dan rap mantap KClique sehingga dendangan legenda kita, Noh Hujan, semuanya akan anda perolehi pada satu malam.

“Jadi jangan sampai terlepas kerana ada tiga venue yang menanti anda untuk dihiburkan!,” ujar Firdaus Nadxaman selaku Ketua Pegawai Eksekutif Havoc Event & Management Sdn Bhd.

Kami diingatkan sekali lagi untuk memilih antara MITC, Shah Alam, Selangor, atau Padang B Plaza Angsana, Johor Bahru, untuk acara ini!

Perlu diingat bahawa anda boleh memperoleh semua tiket pada harga yang anda pilih dengan melawati www.ticket2u.com.

Jangan risau, terdapat juga hiburan daripada Cuti Cuti Malaysia dan Tourism Malaysia, serta pesta makanan dan jualan lain yang menjadi mercu tanda dan mendapat kerjasama sejak acara ini ditubuhkan pada 2019.

CATEGORIES
Share This