KUMPULAN INSOMNIACKS KELUARKAN GAVIN?

Kumpulan Insomniacks yang terkenal dengan lagu Pulang, baru-baru ini melancarkan single baharu, Sempurna. Kumpulan pop rock Malaysia itu, mengejutkan semua peminat dengan memaklumkan bahawa seorang ahli kumpulannya mengambil keputusan untuk berehat panjang.

Kumpulan yang dianggotai empat anak muda Wan Arif Iskandar Adnan (Iskandar) selaku pemain bass, Syed Mir Iqbal Syed Adeli (Iqie) selaku vokalis dan guitar utama, Ahmad Danial Ahmad Roslan (Danial) gitar ritma dan Gavin Wong (Gavin) selaku pemain dram.

Namun, tiada angin tiada rebut, Kumpulan Insomniacks mengumumkan bahawa Gavin akan berehat panjang daripada kumpulan ini.

Mewakili kumpulan Insomniacks, Iskandar berkata mereka menerima keputusan itu dengan berlapang dada meski berat hari untuk ‘melepaskan’ Gavin.

“Ini bukanlah keputusan yang mudah untuk dibuat tetapi jangan risau, Gavin masih dan akan sentiasa menjadi keluarga kepada kami. Dengan itu, Gav tidak akan menjadi sebahagian daripada beberapa projek kami yang akan datang,” katanya.

“Kami berharap semua orang dapat memahami keputusan ini dan menghormati privasinya. Kami menyayangi Gavin dan berharap semua orang dapat menunjukkan kasih sayang kepadanya dalam komen dan menyokongnya dalam usaha masa depannya. #insomniacks4lyfe,” tambahnya lagi.

Berikutan pelancaran lagu baru, sedutan muzik video lagu Sempurna mencatatkan jumlah tontonan luar biasa. Malah lagu Sempurna juga Berjaya menduduki tangga pertama carta RIM selama 13 minggu dan masih berterusan.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k