Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/beritahari/domains/beritaharian.my/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

MAJLIS MENANDATANGANI MEMORANDUM KERJASAMA DAN PELANCARAN PAKEJ UMRAH MUKIM 80 HARI

Persada Global Holidays Sdn Bhd (PGH) telah melancarkan dan memperkenalkan pakej umrah yang terbaharu iaitu Pakej Umrah Mukim 80 Hari (UM80).

Pakej umrah yang berkonsepkan program pengajian bermodul selama 80 hari, dijangka bakal membuka rang kepada rakyat Malaysia bukan sahaja dapat menetap lebih lama di Arab Saudi, malah berpeluang mendalami ilmu agama dibarisi tenaga pengajar berpengalaman yang dibawakan khas.

Pakej istimewa in merupakan kesinambungan dan penambahbaikan daripada Pakej Umrah Iktikaf Ramadhan yang merupakan program umrah tahunan dan sentiasa mendapat sambutan yang memberansangkan anjuran PGH.

UM80 juga turut menyelitkan program-program menarik seperti daurah (kelas) tafsir, hadis, sirah, program iktikaf ramadhan dan pelbagai lagi, bagi member nilai tambah dari aspek kerohanian kepada setiap peserta.

Dengan harga serendah RM 19,980.00 para jemaah akan berada selama 80 hari di Haramain. Para jemaah turut berpeluang meraikan serta mengimarahkan Ramadhan seterusya menyambut Syawal di sana. Pakej ini disasarkan untuk mereka yang sentiasa mencari peluang mendalami ilmu agama, golongan pesara atau yang mempunyai kelapangan masa selain mempunyai keinginan untuk menelusuri budaya dan sejarah orang Arab di sana.

Lebih menarik lagi, pake in menampilkan tenaga pengajar yang berpengalaman luas dalam bidang masing-masing. Pihak syarikat menyediakan perkhidmatan tambahan seperti pasukan medik dan bantuan perubatan khas bagi memastikan soal kesihatan dan keselesaan para jemaah terjaga. Para jemaah juga berpeluang untuk menjelajah pelbagai tempat-tempat bersejarah seperti Taif, Badar dan juga Al Ula bersama pengiring berpengalaman selain menunaikan umrah bersama.

Bersempena dengan pelancaran ini juga, pihak syarikat turut menjalinkan hubungan bersama Klinik As Salam selaku penasihat perubatan rasmi dengan menandatangani memorandum kerjasama bagi musim umrah 1445H (2023/2024).

Selaku sebuah syarikat pengendali umrah yang berpengalaman lebih 10 tahun, PGH sentiasa berusaha sebaik mungkin bukan sahaja untuk memberikan perkhidmatan terbaik, malah turut menitikberatkan pengalaman perjalanan umrah yang bermakna dengan pengisian ilmiah yang meransang pembentukan rohani para jemaah.

Semua maklumat bole diperoleh melalui laman web rasmi PGH www.persadaglobal.my atau laman sosial rasmi Persada Global Holidays di Facebook, Instagram, Tiktok, serta Youtube.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k