NIKMATI PENGALAMAN HIBURAN PREMIUM DAN MODEN DENGAN BARIS PRODUK TOSHIBA TV 2022

Sebagai salah satu syarikat televisyen (TV) yang paling terkenal di dunia, Toshiba TV sentiasa menawarkan pelanggan pilihan TV dengan visual sinematik yang luar biasa dan ciri bunyi kesetiaan tinggi yang menawarkan pengalaman menonton TV realiti terbaik. Dengan pilihan TV pintarnya, yang merangkumi kedua-dua Siri TV Toshiba Ultra HD 4K (Z770, M550L, dan C350L) dan siri sedia HD Penuh atau HD, mereka merancang untuk meningkatkan pengalaman hiburan rakyat Malaysia tahun ini (V31 dan V35). Untuk memenuhi keperluan rakyat Malaysia, semua siri yang disebutkan di atas menyediakan pilihan OS Pintar, termasuk Android TV, VIDAA TV dan Google TV, untuk model tertentu.

“Kualiti hidup terus bertambah baik, dan persaingan dalam industri penerbitan TV menjadi lebih sengit sejak beberapa tahun ini. Sebagai jenama TV terkemuka global, kami sentiasa berbangga dengan “TV Reka Bentuk di Jepun” kami yang menyediakan pengalaman hiburan terbaik kepada pengguna di seluruh dunia, dan kami tahu betapa pentingnya penalaan pada TV. Oleh itu, semua TV Toshiba dilengkapi dengan Enjin REGZA ikonik kami, yang ditala sepenuhnya di makmal kami di Jepun untuk menghasilkan semula realiti dan warna terang secara semula jadi mengikut cara yang dimaksudkan oleh pencipta. Kami akan terus meningkatkan diri kami dengan lebih banyak inovasi dan teknologi, dan tidak akan berhenti mencari cara untuk menghasilkan TV berkualiti terbaik yang memberikan pengguna pengalaman hiburan yang sangat realistik dan mengasyikkan, yang sejajar dengan mesej utama kami – Be Real, Be Brilliant, kata Tatsuhiro Nishioka, Pengurus Jenama Toshiba TV Global.

Model Saiz Skrin (inci) RRP (RM)
Toshiba TV Z770 65” 7,699
Toshiba TV M550L 50”, 55”, and 65” 2,599, 3,199, dan 4,399
Toshiba TV C350L 43”, 50”, 55”, 65” and 75” 1,799, 2,399, 2,699, 3,799 dan 6,499
Toshiba TV V31 32” and 43” 999 dan 1,499
Toshiba TV V35 32” and 43” 1,399 dan 1,999

 

Pengalaman Menonton Mengasyikkan

Mewakili “Ekspresi Sebenar yang Dijamin oleh Seni Bina Menakjubkan,” REGZA Engine 4K Pro ialah pemproses teras terkenal yang dicipta untuk TV Toshiba. Setiap TV Toshiba Ultra HD 4K kelas pertengahan dan mewah akan dilengkapi dengan REGZA Engine 4K Pro ini, memberikan pengguna di seluruh dunia peluang untuk menikmati gambar dan audio yang tidak dicemari. Dengan teknologi Penskalaan 4K AI dan Pengoptimum Gambar yang tersendiri, Toshiba TV Z770 pada pemproses ini memberikan pengguna pengalaman menonton sinematik. Walaupun teknologi AI Image Optimizer, yang khusus untuk Toshiba TV Z770, menyediakan pengoptimuman masa nyata AI pada kualiti gambar, teknologi AI 4K Upscaling secara automatik menghasilkan semula tekstur terperinci dan bahan tontonan yang lebih tinggi kepada resolusi hampir 4K.

Bersama-sama dengan Enjin REGZA, Toshiba TV Z770 unggulan Toshiba TV dan siri Toshiba TV M550L yang dikeluarkan baru-baru ini, kedua-duanya menggunakan Teknologi Warna Titik Kuantum, teknologi pintu masuk TV, untuk menghasilkan warna tulen dan bersemangat. Dengan menyediakan lebih daripada satu bilion rona warna, teknologi khusus ini menjadikan setiap pemandangan lebih jelas dan cantik. Rahsia untuk menyampaikan adegan yang ideal, menurut Toshiba TV, adalah penalaan. Dengan kaedah pemulihan asal dan pemetaan warna Toshiba TV yang diperhalusi, kedua-dua model boleh memberikan pengguna pemandangan yang mengagumkan dalam warna yang realistik.

Kualiti Bunyi Sinematik Terbaik

TV pintar 4K dan TV pintar Toshiba TV didatangkan dengan sistem bunyi yang sangat baik. Untuk pengguna mendapatkan pengalaman yang mengasyikkan, Toshiba TV mempunyai sistem audio yang luar biasa yang dipanggil REGZA Power Audio. Ia menghasilkan audio yang kaya dan tebal. Pengguna boleh mendengar bunyi terus dari skrin dan mendengar suara manusia dengan meyakinkan terima kasih kepada teknologi termaju yang telah diperhalusi oleh profesional audio. Toshiba TV M550L, model ikonik untuk Ulang Tahun ke-70, mempunyai REGZA Power Audio Pro dan BAZOOKA Bass Woofer, manakala Toshiba TV Z770 ialah satu-satunya model dengan REGZA Power Audio Pro+, Quad Passive BAZOOKA Bass Woofer, dan Front Menembak Pembesar Suara, menghasilkan bunyi bes yang menyentuh hati dan realiti yang menggugah jiwa. M550L Toshiba TV dan Z770 menampilkan kombo berkuasa siri Bass Woofer premium kerana jumlah kuasa output pembesar suara ialah 48W dan 80W, masing-masing.

Pengguna akan mengambil kira OS TV Pintar sebagai tambahan kepada ciri visual-audio apabila membeli TV. Sebagai sebahagian daripada aliran pasaran, Toshiba TV juga menyediakan pelbagai OS TV Pintar, seperti Android TV, Google TV dan VIDAA TV, untuk memenuhi keperluan semua orang dan memudahkan pelanggan mengakses kandungan pilihan mereka, walaupun dari telefon mereka ke TV. Bagi pengguna Apple, terdapat berita positif di luar sistem OS Pintar yang dinyatakan di atas. Bagi pelanggan Apple, M550L dan C350L yang dikeluarkan baru-baru ini menampilkan Apple AirPlay dan Apple HomeKit, membolehkan orang ramai menstrim filem, permainan, muzik dan gambar daripada peranti Apple ke skrin besar tanpa sebarang masalah. Pelanggan boleh mengendalikan TV dengan teknologi Apple HomeKit dengan mudah.

Piala Dunia FIFA Qatar 2022™

Dengan kerjasama Piala Dunia FIFA Qatar 2022™, Toshiba TV dengan sukacitanya mengumumkan bahawa mereka adalah televisyen rasmi acara itu tahun ini. Mereka juga telah memulakan promosi yang dipanggil Goal Goal TV Sales dan Lucky Draw yang akan berlangsung mulai hari ini hingga 31 Oktober. Melalui Tawaran MEGA Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM, rakyat Malaysia boleh menjimatkan sehingga RM2,500 untuk Toshiba TV M550L (55) yang dilancarkan baru-baru ini. “) atau C350L (75”), dan mereka yang membeli Siri TV Ultra HD 4K juga layak mendapat hadiah istimewa dan kupon Touch N Go (TNG) bernilai sehingga RM70.

Selain itu, pelanggan yang mengambil bahagian dalam cabutan bertuah berpeluang memenangi beberapa hadiah, termasuk lapan tiket Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM sebagai hadiah utama, baucar RM500 TNG untuk tempat kedua, dan baucar RM200 TNG untuk tempat ketiga . Pelanggan mesti membeli TV bernilai RM1,999 atau lebih, mengisi maklumat yang diperlukan, dan memuat naik bukti pembelian di https://www.toshibatv-my.com/tvgoalpromo untuk layak untuk cabutan bertuah. Toshiba TV Z770, siri M550L dan siri C350L ialah model TV yang layak untuk peluang ini.

Lawati laman web rasmi Toshiba TV Malaysia di https://www.my.toshiba-visual.com/ atau halaman Facebook rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai barisan televisyen 2022 mereka. Pantau mereka di akaun Instagram @toshibatvmalaysia, dan akaun YouTube dan TikTok rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat produk terkini.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k