OPPO Melancarkan Video ‘Always-on Moment’ dan Melancarkan Kempen ‘Perfect Companion’ di Pelbagai Wilayah

Pasaran telefon pintar sedang mengalami saingan yang lebih sengit dan sengit. Inovasi dalam perkhidmatan pelanggan dan jumlah pengalaman pelanggan adalah sama pentingnya dengan inovasi dalam produk dan teknologi. Dengan melakukan ini, jenama mungkin mengekalkan persepsi jenama yang positif sambil memberikan pelanggan perjalanan dan pengalaman yang lebih baik. Jenama boleh mengekalkan pelanggan setianya sambil menegakkan imej cemerlangnya dengan meningkatkan pengalaman pelanggan.

Pengguna di beberapa negara memberikan maklum balas untuk tiga coretan video yang OPPO hasilkan pada bulan Jun dan Julai tahun ini. Pengguna kelihatan menikmatinya. Sementara video pertama, Together We Create, menunjukkan pengalaman pengguna warga emas yang telah mempelajari cara menggunakan telefon pintar dengan bantuan penasihat perkhidmatan, video kedua, A Chance Meeting, menceritakan kisah seorang juruteknik pembaikan yang membantu pemandu Uber mencari. dan selesaikan masalah GPS semasa masih bersedia, duduk di dalam keretanya. Filem terakhir, Reunion, menggambarkan bagaimana ejen penjagaan pelanggan OPPO memberikan telefon itu kembali kepada pelanggan yang mempunyai keadaan istimewa. Filem ini menunjukkan cara OPPO berinteraksi dengan pelanggannya dengan menyelesaikan isu mudah, menganalisis isu mereka dan menyediakan penyelesaian.

Setiap cerita telah menunjukkan bagaimana etos perkhidmatan “Care & Reach” OPPO, yang berusaha untuk terus mengurangkan halangan antara pelanggan dan produk OPPO dengan menyediakan penggunanya arahan “Cara-cara” yang mudah dan kemudahan yang dibawa oleh teknologi canggih, terpakai kepada kedua-dua pengalaman luar biasa dan aspek kehidupan seharian.

Selain itu, OPPO mengadakan acara luar talian “Perfect Companion in June” di Malaysia, Filipina, Pakistan, Mesir, Tunisia dan negara serta wilayah lain. Acara ini bertujuan untuk memujuk pengguna untuk membawa ibu bapa mereka yang sudah tua ke Pusat Servis OPPO supaya mereka dapat menyelesaikan sebarang kekeliruan tentang cara menggunakan telefon bimbit setiap hari atau memahami sepenuhnya fungsi peranti baharu.

Mereka juga mempunyai pilihan untuk pergi bersama ibu bapa mereka untuk mengemas kini perisian pada alat dan menerima penyelenggaraan percuma pada peranti mereka sendiri. Dengan mempertingkatkan pengalaman pengguna pada gajet mereka, acara selama sebulan itu bertujuan untuk memotivasikan orang ramai untuk memberikan perhatian dan syarikat tambahan kepada ibu bapa mereka yang sudah tua. Hasil daripada acara ini, ramai ibu bapa yang lebih tua telah dibantu oleh pasukan sokongan OPPO dalam menyelesaikan pelbagai isu penggunaan telefon pintar serta mempelajari beberapa ciri telefon yang berguna dan lucu.

Dengan memberi generasi lama alat untuk mengurus peranti mereka dan menunjukkan bahawa mereka juga celik teknologi, OPPO telah membuktikan dedikasinya untuk menawarkan perkhidmatan yang bernas dan pengalaman pengguna yang tidak menyusahkan. OPPO berdedikasi untuk memastikan pelanggan menerima yang paling banyak dengan melaksanakan inisiatif ini.

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k