Pelancaran Penapis Udara Siri Hero Oleh NESH

 

Penapis Udara Siri Hero yang baharu telah diperkenalkan hari ini oleh NESH, salah satu pengeluar sistem penapisan air rumah yang paling terkenal di Malaysia.

Pakar penapisan air berusia 32 tahun itu percaya bahawa sekarang adalah masa yang sesuai untuk melancarkan sistem penulen udara yang sesuai untuk mana-mana keluarga. Siri penulen udara menggunakan penapis H13 HEPA gred perubatan yang sangat berkesan, dikuasakan oleh lima peringkat penapisan, yang berjaya menapis 99.97 peratus bahan pencemar udara berbahaya, termasuk bakteria, acuan, virus, debunga, spora, habuk, rambut haiwan peliharaan, bulu , hama habuk dan zarah kecil PM2.5.

Menurut statistik kualiti udara Pertubuhan Kesihatan Sedunia, 99 peratus penduduk dunia menghirup udara yang tidak sihat dan mencemarkan melebihi standard kualiti udara WHO.

Daripada 118 negara yang dikaji, Malaysia mempunyai kualiti udara ke-50 terburuk pada 2021, dengan tahap 3.9 kali lebih tinggi daripada standard kualiti udara tahunan WHO.

HeroPro Air Purifier dan HeroMini Air Purifier daripada NESH dibangunkan untuk memaksimumkan pengalaman pengguna dalam menawarkan persekitaran pernafasan yang lebih baik, bersih dan sihat. Produk ini adalah sebahagian daripada keseluruhan barisan barangan berkualiti tinggi NESH dengan ciri penting yang tersendiri.

HeroPro mempunyai ciri penulenan dan penyahbauan yang meliputi kawasan seluas sehingga 785 kaki persegi (73 meter persegi) dan dilengkapi dengan lima peringkat penapisan yang berkuasa: pra-penapis, penapis gred perubatan HEPA H13, penapis karbon diaktifkan, penapis fotomangkin dan UV ringan. Penapis ini juga menyediakan peringatan penggantian penapis pintar, pengesanan cahaya ambien dan tiga mod berbeza: auto, senyap dan tidur.

Fungsi aromaterapi menawarkan aromaterapi yang selamat untuk bayi. HeroMini dilengkapi dengan 3 peringkat penapisan yang berkuasa: pra-penapis, penapis gred perubatan HEPA H13 dan penapis karbon teraktif.

“NESH sentiasa meningkatkan produk, perkhidmatan dan pengalaman pengguna kami. Kami telah berjaya melakukannya selama lebih daripada 32 tahun dengan sistem penapisan air kami. Dan kini kami bersedia untuk mengembangkan penawaran produk kami dengan Penapis Udara Siri Hero. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pelanggan kami, yang percaya pada jenama, produk dan perkhidmatan kami. Kami mahu membawa lebih banyak produk hebat kepada keluarga Malaysia.” kata Cik Soh Yok Kim, Pengarah Urusan di NESH Marketing Sdn Bhd.

Bercakap pada majlis itu, Penggerak NESH, Cik Glanes Soh, memberitahu media bahawa NESH yakin siri pembersih udaranya akan diterima baik walaupun dalam keadaan pasaran yang sesak. “Pasaran penulen udara Malaysia bernilai USD68 juta pada 2020, dan dijangka berkembang pada kadar yang mengagumkan sebanyak 5% dalam tempoh ramalan 2022 hingga 2026. Kami bertemakan Pembersih Udara Hero sebagai ‘Bernafas Seperti Tidak Pernah Sebelum’ seperti yang kami mahu memberikan pengalaman bernafas yang tidak pernah sebelum ini untuk mengatasi pencemaran udara dalaman, bakteria dan virus. Banyak penyelidikan & pembangunan, inovasi teknologi dan usaha telah dilakukan untuk mengkonseptualisasikan dan menghidupkan produk ini. Kami pasti pengguna Malaysia akan menghargai penapis udara Siri Hero,” tambahnya.

Perniagaan itu memenangi dua pengiktirafan Malaysia Book of Records pada pelancaran Pembersih Udara Siri Hero NESH, termasuk Lubang Keluaran Terbanyak dalam Membran Penapis Air untuk Ratu Membran NESH dan Penapis Air Pertama dengan Sistem Ozon untuk NESH Qoozo. Pengisar Whipping Putih Telur Terpantas untuk iTazzo i-Processor telah diiktiraf oleh Malaysia Book of Records, satu lagi pencapaian untuk syarikat adik-beradik NESH, iTazzo.

Sehingga 31 Ogos 2022, NESH akan menawarkan pelanggan promosi hebat, termasuk diskaun prapesan. Penapis udara HeroMini percuma bernilai RM 1,288 termasuk dalam promosi beli satu, dapatkan satu untuk penapis udara HeroPro pada harga tawaran RM 2,888. Tawaran istimewa untuk membeli satu HeroPro dan menerima satu percuma dan dapatkan unit kedua HeroPro dengan potongan 50%. tersedia untuk 50 pelanggan pertama yang membuat pesanan.

Produk Keluaran Nesh

Pembersih Udara Siri Hero NESH boleh didapati di www.nesh.com.my atau pesan melalui platform e-dagang di Kedai Rasmi Shopee & Lazada. Untuk lebih kemudahan, terus hubungi cawangan NESH melalui 016-667 7487 atau beli terus melalui Whatsapp.

CATEGORIES
Share This