PENDEKAR AWANG : DARAH INDERA GAJAH.

Dirasmikan oleh STUDIO KEMBARA sendiri, pelancaran treler, OST dan barangan eksklusif filem arahan STUDIO KEMBARA SDN. BHD. yang kedua, Pendekar Awang Darah Indera Gajah, telah diadakan pada 12 Disember 2023. Menurut pihak-pihak yang terlibat dalam menjayakan filem ini, filem ini akan ditayangkan pada 11 Januari 2024, sehingga Finas mengesahkannya.

Pihak yang terlibat di dalam proses pembikinan filem ini juga ada memberitahu, kami benar-benar mengharapkan filem ini akan mendapat sambutan yang hangat serta dapat menghiburkan para penonton kelak. Sebagaimana yang tuan-tuan telah maklum konsep hiburan yang dibawa oleh Studio Kembara ialah Hiburan Bermanfaat. Kami percaya filem ini ada mutu yang tersendiri dan bukan itu sahaja ia juga membawa mesej-mesej yang bermanfaat, bagus dan yang boleh menyuntik semangat cinta akan tanah air serta inspirasi yang diperlukan pada waktu ini.

Justeru, musim ini kami menambah nilai sajian kami dan sukacita memperkenalkan tagline baru iaitu Hiburan Bermanfaat Seisi Keluarga. Filem ini sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat sebagaimana tagline.

Pihak pengurusan studio kembara juga bersama-sama mengajak sidang penonton dan rakyat Malaysia amnya untuk beramai-ramai seisi keluarga menonton filem ini. Sukacita kami mencadangkan untuk jadikan filem ini sebagai 1 acara santai keluarga atau acara hari bersama keluarga, beramai-ramai mengukuhkan silaturahim dan ukhwah persaudaraan keluarga dengan datang dan berhibur menonton filem ini.

Kami percaya filem ini sangat berbaloi untuk ditonton, jelas mereka.

TRELER RASMI

Treler PENDEKAR AWANG membawa perasaan dan kandungan atmosfer filem kehidupan melalui sebuah lagu yang penuh dengan maksud tersirat selari dengan konten filem PENDEKAR AWANG.

MERCHANDISE EKSKLUSIF UNTUK PEMINAT SETIA

Kami juga ingin memperkenalkan rangkaian merchandise rasmi PENDEKAR AWANG untuk peminat setia kami dengan kerjasama strategik bersama KUMPULAN MALAKAT. Dari pakaian hingga barangan koleksi, setiap item direka khas untuk filem ini. Merchandise boleh didapati di kedai dalam talian kami di platform malakat.com selepas pelancaran dengan membuat pembelian secara Preorder.

CATEGORIES
TAGS
Share This