Pertandingan Ratu Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022

“Pertandingan Ratu Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022,” yang dianjurkankan oleh L Cadeau Sdn. Bhd, baru-baru ini diperkenalkan oleh kumpulan syarikat Eminent International.

Pertandingan ratu cantik yang gah ini dapat memberi anda peluang sekali seumur hidup untuk mempunyai pertalian dengan platform antarabangsa, meningkatkan kesedaran jenama dan menunjukkan sokongan syarikat anda untuk majlis penting.

Tujuan Miss & Mrs. Peace and Culture International Pageant 2022 adalah untuk mempromosikan dan menyebarkan budaya, keselamatan, kasih sayang dan persahabatan ke seluruh dunia. Pertandingan ini menggalakkan pengucapan awam yang cekap dan pertukaran pelajaran budaya yang indah, serta pemahaman yang lebih mendalam tentang hubungan antara budaya dan keamanan di pelbagai negara dan benua tempat kita tinggal.

Pertandingan Ratu Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022 menekankan pemacuan peserta untuk berjaya, pengabdian kepada khidmat masyarakat, keberanian untuk mempertahankan perkara yang betul, dan, yang paling ketara, semangat untuk membuat perubahan dalam kehidupan mereka yang kurang bernasib baik. melalui kesukarelawanan.

Tahun 2022 menandakan tahun pertama Miss & Mrs Peace and Culture Pageant yang diadakan di Kuala Lumpur, Malaysia.

Pemenang pertandingan akan menjadi duta budaya dan keamanan pada skala global, mewakili masyarakat budaya dan keamanan.

Peserta Semi Final Pertandingan Ratu Cantik Antarabangsa Miss & Mrs Peace and Culture 2022

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k