Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/beritahari/domains/beritaharian.my/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

PERTEMPURAN BAKAL BERMULA… PENYANYI ‘SENIOR’ & ‘JUNIOR’ LAWAN VOKAL

Lagu-lagu popular Anugerah Juara Lagu akan dipertaruhkan apabila tiga penyanyi senior dan tiga penyanyi junior bertanding Ahad ini di hadapan penonton TV3. Sebelum ketiga-tiga kapten itu mendedahkan pilihan mereka untuk dua pencabar mereka pada 21 Ogos 2022, Terpaling Juara mengadakan konsert pengenalan keenam, termasuk enam peserta.

Terpaling Juara yang disiarkan secara langsung dari Studio Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam, mulai jam 9.30 malam. hingga 10:30 p.m., juga boleh dilihat sebagai suapan definisi tinggi secara langsung di laman web portal video www.tonton.com.my.

Dalam episod pertama, para peserta akan bertaruh pada lagu-lagu yang bakal memenangi Anugerah Juara Lagu, seperti Cinta (AJL36, lagu asal Marsha Milan), Sangkar Cinta (SFMM11, lagu asal Ziana Zain), Nur Kasih (SFMM10, lagu asal Slam), Bayangan Jurauan (SFMM8, nyanyian asal Mega), Gilalah (AJL29, nyanyian asal Stacy), dan Mungkir Bahagia (AJL21, nyanyian asli Hazami). King of Pop Malaysia Dato’ Jamal Abdillah, who was the third winner of the AJL 35 (Belenggu Rindu, Wany Hasrita, and Dato’ Jamal Abdillah) and the AJL 12 Champion (Ghazal Untuk Rabiah, Dato’ M. Nasir, and Dato’ Jamal Abdillah), akan tampil sebagai penyanyi jemputan di Pentas Utama Juara.

Siapakah dua pesaing yang akan berlindung di bawah arahan kapten Akim Ahmad, Hael Husaini, dan Naim Daniel ketika bersiap sedia untuk merebut takhta Terpa Juara antara Ifa Raziah, Hazami, Rahmad Mega, Shazreen Shaharum, Aqmal Ramdan, dan Aqeesh Aleeya? Jangan ketinggalan menonton WOW yang disiarkan setiap hari Ahad jam 9.00 malam. dari 9.00 malam, atau rancangan hiburan terbaru dan terbaik di TV3.

Dengan Datuk Hattan dan Fauziah Latiff menjadi juri tetap rancangan itu, Terpaling Juara dibawakan oleh dua penyampai TV yang rancak dan cerewet, Haziq Hussni dan Shiha Zikir. 3 kapten dan 6 peserta berdepan dalam “Terpaling Juara” sepanjang 8 minggu. Akim Ahmad (Juara Lagu 30 – Potret), Hael Husaini (Juara Lagu 32 – Jampi & Juara Lagu 33 – Haram), dan Naim Daniel (Juara Lagu 34 – Sumpah) adalah penyanyi, penulis lagu dan penulis lirik yang sangat berbakat. Mereka juga merupakan pemilik studio rakaman. Anugerah, hadiah paling berprestij, menyampaikan trofi Juara Lagu. Konsert mingguan itu akan dijayakan dengan topik #playlistAJL berkat kepimpinan Juara Lagu yang merupakan vokalis veteran dan bintang yang sedang meningkat naik. Lagu-lagu popular AJL bakal mendapat nafas baharu dan pastinya membangkitkan nostalgia penonton Terpaling Juara! Siapakah yang bakal bergelar Juara Terpaling dan membawa pulang hadiah wang tunai RM100,000?

Dengan Vivo Malaysia berkhidmat sebagai penaja utama, Nivea berkhidmat sebagai penaja bersama, Hot FM berkhidmat sebagai rakan radio rasmi, Berita Harian dan Harian Metro berkhidmat sebagai rakan media rasmi, dan Xtra dan Oh Bulan! berkhidmat sebagai rakan digital, Terpaling Juara disokong oleh syarikat-syarikat ini.

Azrul Effendi Abdullah berkhidmat sebagai penerbit, Ikha Arnisya Mohd Anuar sebagai penerbit eksekutif, dan Nurhul Huda Haji Khalid berkhidmat sebagai penerbit eksekutif kanan semasa sesi produksi Terpaling Juara. Terpaling Juara akan mula disiarkan secara langsung dari Studio Sri Pentas 2 di Shah Alam pada pukul 9.00 malam. pada Ahad, 21 Ogos 2022, dan akan distrim dalam HD secara langsung di www.tonton.com.my. Jangan terlepas! saya. Untuk permulaan perbualan media sosial, gunakan hashtag #TerpalingJuara dan #PlaylistAJL.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k