Radio GEGAR perkenal suara-suara baharu di GEGAR Petang dan Malam

GEGAR Petang Pilihan Nombor 1

 

Semua peminat GEGAR boleh menikmati gandingan baharu dalam segmen Petang GEGAR, dihoskan oleh Ewan dan Rea, dari pukul 3 petang hingga 7 malam, dan segmen GEGAR Petang bersama Aswad Jalil, personaliti baharu GEGAR, dari pukul 8 malam hingga 12 tengah malam. Kemas kini ini boleh dinikmati sekarang, setiap Ahad hingga Khamis di udara dan juga melalui aplikasi dan laman web SYOK.

Segmen GEGAR Petang bersama Ewan dan Rea menampilkan pelbagai penambahan baharu untuk menghiburkan peminat, antaranya:

  • FYP Ter, di mana Ewan dan Rea berkongsi info terkini serta perkara tular dalam kalangan Komuniti setempat.
  • Jolo Ko Pak Dor, di mana Ewan menggayakan watak Pak Dor yang serba tahu dan berkongsi perkara yang menarik minatnya dalam topik gaya hidup, muzik dan makanan.
  • Yee Dok?, di mana Ewan dan Rea berkongsi berita antarabangsa yang tular di media sosial.
  • Bbual Sek Kito, di mana peminat diberi peluang untuk berinteraksi bersama Ewan dan Rea tentang topik perbualan harian yang menarik.
  • Hello Pegawai Farmasi, perkongsian maklumat perubatan daripada tetamu jemputan yang diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
  • Gali Ilmu, di mana peminat boleh bertanyakan soalan dan menerima perkongsian tentang topik kekeluargaan bersama Ustaz Ihsan dan Ustaz Hariri, dua pendakwah bebas di GEGAR.

Segmen GEGAR Malam Bersama Aswad Jalil

 

Dalam segmen ‘GEGAR Malam’, peminat kini ditemani Aswad Jalil, personaliti baharu GEGAR yang berasal dari Marang, Terengganu. Lelaki yang berbakat dalam bidang pengacaraan dan meminati motosikal besar, akan menemani dan berinteraksi dengan peminat dalam:

  • Filem Soho Kita, di mana peminat diberi peluang untuk mengundi filem-filem terbaik di media sosial GEGAR dan Aswad akan mengupas lanjut tentang filem yang mendapat undian tertinggi dari pendengar.
  • Ngeteh Dulu, di mana Aswad akan membawa artis jemputan untuk perkongsian tentang drama dan filem menarik.

Raja Nadia Salwana Raja Hisham, Pengurus Kandungan GEGAR, berkata, Kami teruja untuk memperkenalkan peminat kami di Pantai Timur kepada gandingan baharu dalam segmen Evening GEGAR bersama Ewan dan Rea, dan berbesar hati mengalu-alukan personaliti baharu Aswad Jalil ke Petang itu. Segmen GEGAR. Peminat akan terus terhibur dengan pelbagai kandungan menarik yang pastinya memenuhi permintaan semua orang dan berharap mereka dapat menikmati kemas kini ini. Kami juga berterima kasih kepada semua peminat atas sokongan mereka terhadap personaliti dan jenama radio GEGAR.

 

 

CATEGORIES
Share This