Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/beritahari/domains/beritaharian.my/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

OPPO, Rakan Kongsi Global Wimbledon Untuk Tahun Ke-4 Berturut-Turut

Meneruskan komitmen jenama untuk memberi inspirasi kepada pengguna globalnya,OPPO, rakan kongsi global Wimbledon 2022, mendedahkan sambutannya selama 100 tahun di Centre Court di bawah cadangan jenama baharu, Inspiration Ahead. Jenama itu memperkenalkan pengalaman AR terbaharunya menggunakan teknologi CybeReal 2.0 OPPO dan peranti perdana terbaharunya: OPPO Find X5 Pro.

OPPO, sebagai rakan kongsi global untuk empat tahun berturut-turut, berusaha untuk memperkasakan pengalaman peminat tenis dengan teknologi pengimejan termajunya untuk menyaksikan, merakam dan berkongsi detik-detik yang menyentuh hati di gelanggang.

Menandakan ulang tahun ke-100 Wimbledon’s Center Court, OPPO telah mencipta pengalaman AR baharu yang mempamerkan sejarah dinamik Wimbledon. Orang ramai boleh memasukkan ke dalam persekitaran AR mereka pilihan bintang tenis ikonik dari seluruh dekad. Peminat akan dapat merasai detik-detik paling inspiratif sepanjang masa yang telah mengukuhkan Wimbledon sebagai salah satu kejohanan yang paling hebat dan paling disukai di dunia. Tersedia secara eksklusif di Wimbledon 2022, pengalaman AR tersedia untuk dicuba di booth OPPO.

Sistem pengimejan canggih OPPO Find X5 Pro boleh menangkap keajaiban sebenar pemain kegemaran peminat tenis. Dikuasakan oleh NPU pengimejan MariSilicon X rekaan sendiri OPPO, Find X5 Pro membawa perisian pengimejan yang diiktiraf industri yang memperkasakan keupayaan untuk merakam tindakan dengan kejelasan yang cemerlang.

OPPO CybeReal 2.0

Dengan Inspirasi Di Hadapan, OPPO menyasarkan untuk memberikan pengguna globalnya akses kepada teknologi yang mereka perlukan untuk benar-benar mengalami dan menghidupkan semula kenangan mereka seperti tidak pernah berlaku sebelum ini, satu perubahan langkah dalam teknologi pengimejan.

Bersempena dengan Wimbledon 2022, akan ada acara Permainan Tenis #InspirationAhead dari 27 Jun hingga 10 Julai yang akan diadakan di My OPPO Space @ The Gardens Mall.

OPPO Find X5 Pro

Jangan ketinggalan dan berpeluang untuk membawa pulang Tenis Ollie Edisi Terhad & barangan Wimbledon eksklusif.

Klik pada pautan di bawah untuk butiran lanjut:

 

 

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k