Samsung Malaysia Electronics Bekerjasama dengan Senheng untuk Kedai Pengalaman Premium Pertama di Asia Tenggara

Senheng dan Samsung Malaysia Electronics hari ini mengumumkan pembukaan Senheng x Samsung Premium Experience Store yang pertama di Shoppes Kuala Lumpur di Four Seasons Place.

Pembukaan besar kedai itu dihadiri oleh pasukan pengurusan Samsung dan Senheng, serta tetamu terkenal. Peranti mudah alih terbaharu Samsung, serta elektronik pengguna dan peralatan rumah yang canggih, akan dijual di kedai, menampilkan model unggulan seperti Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy Hearables and Wearables, TV Pintar Neo QLED, peralatan BESPOKE dan banyak lagi.

“Kami teruja dengan kerjasama ini dengan Senheng yang melanjutkan perkongsian jangka panjang kami untuk meningkatkan pengalaman pengguna Samsung. Di Samsung, orang ramai berada di tengah-tengah semua yang kami lakukan. Semua yang kami lakukan hari ini sedang direka untuk memperkayakan kehidupan orang ramai. dengan cara yang paling penting dan menyediakan persekitaran yang lebih sihat” kata Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Pengerusi Senheng, Encik Lim KH, yang turut hadir pada majlis pelancaran besar itu berkongsi, “Senheng dan Samsung telah terlibat dalam perkongsian strategik yang sangat membuahkan hasil selama bertahun-tahun. Perkongsian kami dengan Samsung membolehkan peluang untuk era baharu ketersambungan dan kerjasama dalam perniagaan. Kami berkongsi komitmen untuk membuka kerjasama dan sentiasa mencari cara baharu untuk menyampaikan pengalaman pengguna yang lebih baik merentas peranti, aplikasi dan perkhidmatan, supaya orang ramai di seluruh Malaysia dapat merasai produk terbaharu Samsung”.

Dengan keluasan 5,399 kaki persegi, pengguna bukan sahaja akan melihat paparan barangan Samsung di lokasi tersebut, tetapi juga akan dapat merasai pengalaman hidup dalam persekitaran hidup yang terhubung dan pintar. Terdapat enam zon pengalaman pengalaman Mudah Alih, Paparan Visual dan Perkakas Digital yang menampilkan produk terbaharu Samsung termasuk Galaxy S22 Ultra, BESPOKE AirDresser, Neo QLED 8K TV, The Freestyle dan banyak lagi.

Pelanggan boleh memanfaatkan insentif menarik di kedai dan pada aplikasi mudah alih Senheng dari 17 hingga 21 Jun 2022 bersempena dengan pelancaran besar-besaran. Daripada diskaun RM1,000 pada Galaxy Z Flip3 5G kepada hadiah percuma RM2,599 apabila anda membeli TV QLED 4K, ada sesuatu untuk semua orang. Anda boleh mendapat hadiah percuma sehingga RM3,699 apabila anda membeli peti sejuk BESPOKE. Terdapat banyak tawaran yang boleh didapati, jadi pastikan anda menonton rancangan langsung harian kami di halaman Facebook rasmi Samsung dan Senheng sepanjang tempoh promosi.

Jadi, jangan ketinggalan dan kunjungi Kedai Senheng x Samsung Premium Experience yang terletak di Shoppes di Four Seasons Place, Lot G-01, Tingkat Bawah, Kuala Ampang, 50450 Kuala Lumpur untuk merasai rangkaian produk premium Samsung hari ini!

CATEGORIES
Share This