Setelah Mencetus Fenomena, Peminat Diraikan Di Majlis Tontonan Episod Kemuncak ‘Dendam Seorang Isteri’ dan Sesi ‘Meet & Greet’

Para pelakon Dendam Seorang Isteri

Disebabkan populariti drama “Dendam Seorang Isteri” yang masih hangat diperkatakan, Astro dan pihak produksi, Radius One Sdn Bhd, telah menganjurkan majlis menonton episod terbaik drama itu serta “Meet & Greet” bersama peminat untuk menunjukkan penghargaan di Teater Asia, Gombak.

Fasha Sandha, Nad Zainal, Aidit Noh, dan Wan Raja, antara pelakon terkemuka lain yang turut membintangi drama ini, merestui sambutan dengan kehadiran mereka. Lagu runut bunyi daripada “Dendam Seorang Isteri,” termasuk “Getas” oleh Heidi Moru, “Geming Jiwa” oleh Aufahanie, dan “Kesumat” oleh Rian Shain, turut dipersembahkan pada majlis itu, menambahkan lagi keseruannya.

Penonton Malaysia terpesona dengan kisah itu, yang memberi penekanan yang kuat terhadap pemerkasaan wanita serta isu-isu yang tidak dapat diselesaikan, dan mereka menontonnya sepanjang jalan. Kini, “Dendam Seorang Isteri” telah berjaya menarik perhatian dan sokongan mereka bagi mengungguli carta drama saluran Astro Prima bagi tahun 2022. Drama yang membangkitkan isu “pemerkasaan wanita” dalam perbalahan rumah tangga itu menarik lebih 5.5 juta tontonan. keseluruhan, melebihi matlamat.

Fakta bahawa “Dendam Seorang Isteri” disenaraikan sebagai salah satu daripada “10 program Teratas” dalam aplikasi Astro GO dan Atas Permintaan selama 4 bulan berturut-turut dari Mac hingga Jun 2022, dengan jumlah gabungan 150 juta minit dan 4.2 juta tontonan pada Astro GO dan On Demand, turut membantu rancangan itu meraih populariti.

Hasrat Astro untuk menghasilkan lebih banyak drama yang berpotensi menjadi tular dalam kalangan peminat—bukan sahaja di media sosial malah menjadi topik perbualan hangat di kalangan pengguna internet—didorong oleh kejayaan berterusannya.

Penonton boleh ditarik masuk dan digalakkan melalui penceritaan yang menarik untuk menonton episod akan datang dan menunjukkan sokongan mereka sebagai pengikut setia. Sehubungan itu, Astro ingin mengambil peluang untuk menjemput peminat tegar “Dendam Seorang Isteri” untuk menonton dua episod kemuncak yang akan berakhir minggu ini sebagai tanda penghargaan atas sokongan padu dan kesetiaan mereka.

Antara sebab utama acara ini diwujudkan, selain daripada menunjukkan penghargaan, adalah keghairahan barisan pelakon drama melihat wajah peminat buat kali kedua selepas berbuka puasa bersama mereka pada Ramadan lalu dan mendengar reaksi peminat berdepan dengannya. muka sambil menonton persembahan mereka.

“Tanpa mereka, tiadalah saya di posisi sekarang. Saya rasa bersyukur kerana lakonan saya masih diterima dengan pujian yang hebat-hebat. Saya berikan yang terbaik dalam drama ini jadi saya harap mereka teruja dengan episod akhirnya”, kata Fasha Sandha yang memegang watak Amira dalam drama ‘Dendam Seorang Isteri’

Pelakon bergambar bersama para peminat Dendam Seorang Isteri.

Kehadiran pelakon wanita popular, Nad Zainal di majlis tersebut turut mendapat sambutan yang sangat meriah daripada peminat dan pihak media. “Watak seperti Kirana lah yang saya dambakan sejak bergelar pelakon. Saya telah memberikan dengan sebaiknya untuk watak ini supaya ia dapat menarik perhatian penonton walaupun berwatakan jahat. Terima kasih semuanya atas sokongan yang diberikan. Tanpa sokongan ini, drama ‘Dendam Seorang Isteri’ tidak mungkin mendapat sambutan yang hangat seperti ini”, tambah Nad Zainal.

Peminat barisan pelakon “Dendam Seorang Isteri” yang hadir pada majlis itu turut berpeluang bertemu dan bersalaman dengan pelakon kegemaran mereka bagi mengeratkan lagi hubungan silaturahim dengan mereka.

Konflik Amira dan Kirana akan didedahkan dalam episod terakhir “Dendam Seorang Isteri,” yang penuh dengan plot dan senario tersirat. Bermula pada 21 Mac 2022, drama itu telah ditayangkan secara eksklusif di saluran Astro Prima (105), Isnin hingga Jumaat jam 6 petang, selama 17 minggu. Ia juga tersedia untuk distrim di Astro Box dan aplikasi Astro GO melalui On Demand.

CATEGORIES
Share This