Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/beritahari/domains/beritaharian.my/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Shah Alam jadi pilihan Anuar Zain dalam Konsert Anuar Zain 40th Anniversary

Pada 28 Oktober 2023, Stadium Malawati, Shah Alam telah berlangsung Konsert Anuar Zain 40th Anniversary yang dianjurkan oleh JioBuddy menggegarkan pentas pada jam 8.30 malam.

Bagi pihak penganjur, konsert ini akan menjadi sebuah lagi lakaran sejarah yang penting buat pelantun lagu Lelaki Ini dalam perjalanan karier seninya yang sentiasa mendapat sokongan positif dari semua pihak.

Seramai 8,000 peminat hadir memberikan sokongan terhadap Anuar, walaupun cuaca pada malam tersebut hujan sepanjang hari.

Walaupun mengakui kesihatannya menghalangnya, penyanyi Anuar Zain menunjukkan dia komited untuk menghiburkan 8,000 orang yang hadir ke Konsert Anuar Zain 40th Anniversary pada Sabtu lepas.

Shahrul Anuar Zain atau nama yang dikenali iaitu Anuar Zain tidak menghampakan peminatnya dari seluruh negara dengan membuka persembahan dengan lagu Sesucinya Cintamu.

Selama empat dekad, Anuar telah mengukir namanya dalam industri muzik tempatan dengan penuh dedikasi. Dalam perjalanan yang penuh cabaran ini, Anuar menunjukkan keunggulan profesionalnya melalui penciptaan 20 lagu tanpa henti.

Tampil membuat persembahan sambil diiringi petikan piano dan pengarah muzik Sze Wan dan orkestra, Anuar mempamerkan nyanyian penuh penghayatan dengan gaya signaturnya

Dalam suasana yang memukau, Tampil memberikan persembahan luar biasa sambil diiringi petikan indah piano dan pengarah muzik oleh Sze Wan. Dengan penuh penghayatan, Anuar mempersembahkan nyanyian yang memikat dengan gaya signaturnya.

Anuar membawakan kira-kira 20 lagu termasuk Sedetik Lebih, Ketulusan Cinta, Ajari Aku, Bila Resah, Perpisahan, dan Mungkin.

Artis yang turut hadir dalam Konsert Anuar Zain 40th Anniversary hadir memberikan sokongan antaranya, Dato Sheila Majid, Misha Omar, Ziana Zain, Penyampai radio Sinar dan Era.

 

 

CATEGORIES
TAGS
2.7k
Whatsapp40.8k