SINGLE MARSHA MILAN ‘KEMBALI TERANG’ DIHARAP AKAN MEMBERI LEBIH IMPAK

Marsha Milan kembali dengan lagu terbaharunya, “Kembali Terang,” yang pernah dikeluarkannya sebagai “Cinta,” yang memenangi Anugerah Persembahan Terbaik dan tempat kedua dalam dua kategori di Anugerah Juara Lagu ke-36.

Senna dan Ajin menulis muzik untuk lagu Kembali Terang, namun Senna bertanggungjawab sepenuhnya untuk perkataan tersebut. Lagu, bakat, dan vokal Marsha Milan ditonjolkan oleh Kembali Terang, yang dibuat secara nyata untuknya. Selain itu, pengalaman Marsha Milan sendiri menjadi inspirasi untuk lagu-lagu tersebut.

Menurut Marsha Milan, penyanyi lagu Kembali Terang ini, “Pertamanya saya sangat bersyukur kerana masih lagi diberikan kepercayaan dan peluang oleh Alternate Records & Talents untuk melahirkan sebuah lagi lagu di bawah label yang sama. Kejayaan lagu Cinta yang lalu membuka lebih ruang kepada Marsha untuk berkarya dan menunjukkan kelebihan yang ada pada Marsha sekaligus membuka pintu rezeki Marsha untuk lebih maju. Lagu terbaharu Marsha yang bertajuk Kembali Terang ini diharapkan dapat diterima oleh semua orang lebih-lebih lagi, lagu ini benar-benar dekat dengan Marsha. Semoga semua terus menyokong kerjaya Marsha agar Marsha dapat melahirkan lebih banyak lagu untuk semua.”

Menurut Mr. Prakesh Swaminathan, Ketua Pengurusan Alternate Records Sdn Bhd, “Kita tidak pernah ragu dengan keupayaan Marsha. Lagu Cinta yang kita hasilkan sebelum ini menjadi bukti yang Marsha sememangnya layak diiktiraf sebagai penyanyi yang berbakat dan mempunyai vokal yang cukup baik. Kembali Terang ini merupakan lagu ke-2 yang kita buat bersama Marsha dan pastinya akan ada lebih banyak lagu yang bakal dihasilkan bersama. Dalam lagu terbaharu ini, kita mengetengahkan lagi kelebihan yang ada pada Marsha iaitu vokalnya. Jadi, saya harap dengan lahirnya lagu Kembali Terang ini akan sekaligus membantu Marsha untuk pergi lebih jauh.”

Bermula pada 22 Julai 2022, lagu Kembali Terang akan tersedia untuk distrim di semua platform digital, dan tidak lama lagi video muzik itu akan tersedia di akaun YouTube Alternate Records & Talents.

CATEGORIES
Share This