Slot Samarinda TV3 Akan Diisi Drama Mantap “Biarkan Ia Pergi” Lakonan Amar Baharin dan Isyariana Ogos Ini

Kehidupan Alisa telah diubah secara drastik oleh Zaquan hanya kerana dia menyimpan dendam. Bolehkah Zaquan membetulkan kesalahannya dengan Alisa?

Bermula 11 Ogos, Biarkan Ia Pergi akan disiarkan secara langsung di www.tonton.com.my setiap Isnin hingga Khamis jam 10:00 malam, sejurus selepas Samarinda.

Terbitan SR One Sdn Bhd, drama bersiri 20 episod ini berdasarkan novel Biarkan Ia Pergi karya Liza Nur. Ia ditulis oleh Wan Mahani Wan Hassan dan Liza Nur. Persembahan mantap oleh Amar Baharin, Isyariana, Zaki Azeman, Idzham Ismail, Lia Natalia, Asha Merican, dan ramai lagi akan disaksikan dalam Biarkan Ia Pergi Fairuz Loy.

Ramai wanita bercita-cita untuk menjalani kehidupan Alisa Othman (Isyariana). Alisa sangat menghargai keadaan bertuahnya, termasuk teman lelaki yang menyokong, keluarga yang penyayang, dan rakan yang boleh dipercayai. Namun, selepas Alisa bertemu Zaquan Zachary, haluan hidupnya berubah (Amar Baharin).

Zaquan telah mencederakan Alisa secara tidak sengaja semasa dalam keadaan khayal, yang menyebabkan Alisa tersesat dan kehilangan semua yang dimilikinya. Selepas kejadian itu, Alisa menjaga dirinya. Zaquan berikrar untuk membetulkan segalanya tidak kira apa pun cabarannya dan komited untuk mencari Alisa untuk menebus kesilapannya.

Behind the scene Biarkan Ia Pergi

Adakah usaha Zaquan akan menjadi sia-sia selepas pertemuan mereka semula? Apa yang akan berlaku? Terhadap Alisa, adakah Zaquan dapat membetulkan kesalahannya. Mulai 11 Ogos hingga 18 Ogos 2022, drama bersiri Biarkan Ia Pergi akan memberikan segala jawapannya semasa slot masa Samarinda di TV3 dan disiarkan secara langsung di www.tonton.com.my

Lawati akaun Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram TV3 @TV3Malaysia serta akaun Instagram rasmi Drama Sangat @dramasangat untuk mengetahui maklumat terkini mengenai drama kegemaran anda.

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k