“Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom!” Bakal Dianjurkan September 2022 Ini

Firma penerbitan animasi terbaik di negara ini, Les’ Copaque Production Sdn Bhd, akan mementaskan “Teater Muzikal Upin & Ipin Pin Pin Pom!” pada 3 dan 4 September 2022. Teater ini diasaskan hasil daripada pementasan Teater Muzikal Upin & Ipin sepuluh tahun lalu, yang mendapat ulasan yang sangat positif. Pelbagai pengisian, pakaian Upin Ipin untuk lakonan dan aksi, dan rakan-rakan yang mengambil bahagian dalam pengembaraan dalam dunia ajaib semuanya dipaparkan dalam rancangan teater muzikal terbaharu, “Pin Pin Pom!” Teater ini akan menggunakan teknologi terkini, termasuk tetapan pencahayaan dan kesan tersuai, paparan LED dan teknik kesan khas, untuk meningkatkan pementasan.

Persembahan “Teater Muzikal Upin & Ipin – Pin Pin Pom!” berdurasi lebih sejam dan dipenuhi dengan nombor muzik penuh emosi yang pasti membuatkan penonton turut menyanyi dan terhibur. Lagu-lagu Upin & Ipin popular seperti “Gembira Bermain” dan lagu-lagu baharu lain seperti “Upin & Ipin Berani” dan “Pin Pin Pom!” akan menjadi antara lagu yang akan dipersembahkan. Beberapa watak baharu yang memulakan kerjaya dalam teater itu akan turut hadir, antaranya Pahlawan Magik Upin Ipin dan Nenek Kebayan. Teater ini diuruskan bersama oleh Star Fotress Sdn Bhd dan diterbitkan oleh Les’ Copaque Production.

Dewan Plenari Pusat Konvensyen Kuala Lumpur akan menganjurkan persembahan “Teater Muzikal Upin & Ipin – Pin Pin Pom!” pada 3 dan 4 September 2022, jam 11 pagi, 3 petang dan 8:15 malam. Peminat boleh mendapat diskaun 10% untuk tiket di laman web Trip.com mulai sekarang hingga 14 Julai 2022. Mulai 15 Julai 2022, tiket akan dijual semula di laman web My BookMyShow.com untuk harga asal.

Les’ Copaque Production merancang untuk melawat “Teater Muzikal Upin & Ipin – Pin Pin Pom!” ke negara seperti Singapura, Indonesia, dan Brunei.

Sinopsis “Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom”.

Secara kebetulan, Upin dan Ipin menemui dan membawa pulang Batu Delima Sakti milik Nenek Kebayan. Nenek Kebayan memerlukan kekuatan Delima Bima Sakti untuk melaksanakan rancangan dahsyatnya untuk memerintah dunia sihir. Nenek Kebayan berhadapan dengan Upin dan Ipin sebagai Pahlawan Sihir. Berjayakah Upin dan Ipin menggagalkan rancangan Nenek Kebayan dan memastikan Kampung Durian Runtuh dan dunia terpesona?

“Teater Muzikal Upin & Ipin – Pin Pin Pom!”

Tarikh : 3 dan 4 September 2022

Masa: 11pagi, 3petang dan 8.15malam Lokasi: Dewan Plenary, Pusat Konvensen Kuala Lumpur Harga Tiket: PS1: RM320, PS2: RM220, PS3: RM100

Jualan Tiket Istimewa (Diskaun 10%)

Laman web: https://Trip.com (https://tinyurl.com/mrxaf9t5).

Tempoh Pembelian Tiket: 15 Jun – 14 Julai 2022

Harga Tiket: PS1: RM4320 RM288, PS2: RM220 RM198, PS3: RM100 RM90

Jualan Tiket (Tanpa Promosi)

Laman web: https://My.BookMyShow.com.

Tempoh Pembelian Tiket: 15 Julai – 2 September 2022

Harga Tiket: PS1: RM320, PS2: RM220, PS3: RM100

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k