Majlis “Meet and Greet” Bersama Joe Flizzow di The Founders Cafe Johor Bahru Meriahkan Peminat Setia

Majlis “Meet and Greet” bersama ‘Mr. President’ Joe Flizzow di The Founders Cafe Johor Bahru telah berlangsung dengan penuh meriah baru-baru ini. Acara yang dianjurkan oleh Universal Music Malaysia dan Def Jam Asia, dengan sokongan daripada BEST FM, stesen radio terkemuka di Selatan Tanah Air, telah menarik perhatian ramai.

Acara tersebut turut disokong oleh BEST FM dalam usaha mempromosikan konsert Joe Flizzow yang akan berlangsung tidak lama lagi di Singapura. Sebanyak 20 pemenang yang dipilih melalui kempen di stesen radio ini berpeluang bertemu secara eksklusif dengan Joe Flizzow dan SonaOne di Johor Bahru.

Joe Flizzow menyambut peminatnya dengan lagu-lagu kegemaran dalam sesi bertemu peminat selama 20 minit tersebut. Kempen ini merupakan sebahagian daripada usaha bersama Filloz International dan LR Asia, dengan sokongan dari The Founders Cafe Johor Bahru sebagai penaja lokasi, untuk mempromosikan konsert ‘This Is Johan’ di Singapura.

Konsert ini akan diadakan di The Star Theatre, Singapura pada 5 Julai 2024, bermula jam 8 malam. Acara selama dua jam ini akan mempersembahkan Joe Flizzow bersama artis-artis seperti Alyph, SonaOne, Gard, Ila Damiaa, MK K-Clique, dan Adeep Nahar.

Joe Flizzow berkongsi rasa teruja menjelang persembahan solo pertamanya di Singapura dengan janji untuk membawakan lagu-lagu baru dari album terkininya yang belum pernah didengar di mana-mana tempat lagi. Tur ‘This Is Johan’ ini menandakan permulaan yang istimewa bagi beliau dan penggemar muzik hip-hop.

Tiket konsert berharga antara SGD88 hingga SGD208, termasuk sesi “Meet n Greet” bersama Joe Flizzow. Konsert ini mendapat sokongan utama daripada POP Motif Interior dan radio rasmi RIA 89.7 di Singapura, serta sokongan dari Mangobossku Singapura.

Untuk maklumat lanjut mengenai konsert ‘This Is Johan, Live in Singapore’, hubungi:

Liza Ramli (LR Agency Asia)
+60163235492

Tentang Joe Flizzow

Joe Flizzow, juga dikenali sebagai MR. President Hip-Hop Malaysia dan Pengarah Urusan Def Jam South East Asia, telah membawa impak yang besar dalam industri muzik. Dari membentuk duo legenda ‘Too Phat’ hingga menjadi solois yang berjaya dengan album-album seperti ‘Presiden’ dan ‘Havoc’, Joe Flizzow terus mengukuhkan kedudukannya sebagai penyumbang utama dalam seni hip-hop di rantau ini.

Untuk berita terkini dan perkembangan seputar Joe Flizzow serta konsert ‘This Is Johan, Live in Singapore’, kunjungi www.joeflizzow.com atau ikuti perkembangan di media sosial rasmi beliau.

Dengan inisiatif yang dinamik ini, Joe Flizzow terus memperkukuhkan pengaruhnya sebagai ikon hip-hop Malaysia yang tidak dapat diabaikan.

CATEGORIES
TAGS
Share This