Pin Pin Pom, Muzikal Oleh Upin & Ipin! Di Dewan Plenary Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, Hidupkan Cuti Persekolahan Ini.

Di Dewan Plenary Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada 3 dan 4 September, “Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom!” akan menggegarkan dunia persembahan teater. Dalam produksi teater muzikal terbaharu ini, “Pin Pin Pom!” maskot Upin, Ipin, dan rakan-rakan bertindak dan terlibat dalam aksi sepanjang pengembaraan dunia yang indah. Pementasan di teater ini akan memberi impak yang luar biasa kerana kepada penggunaan teknologi termaju, termasuk teknik kesan khas, kesan pencahayaan dan skrin LED.

Persembahan “Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom!” berlangsung selama lebih daripada satu jam dan dipenuhi dengan melodi yang mengharukan dan aksi yang menggembirakan yang akan membuatkan penonton terus terlibat dan menyanyi bersama. Lagu-lagu daripada Upin & Ipin, termasuk “Gembira Bermain” dan lagu-lagu terkenal lain, serta beberapa lagu baharu seperti “Upin & Ipin Berani” dan “Pin Pin Pom!” akan dilaksanakan. Watak baharu Pahlawan Magik Upin Ipin dan Nenek Kebayan, yang membuat penampilan sulung dalam teater ini, hanyalah dua contoh.

Pengarah teater Siti Rohaya Atan bertanggungjawab untuk produksi ini, yang dibintangi oleh Les’ Copaque Production dan diuruskan oleh Star Fotress Sdn Bhd. Persembahan “Teater Muzikal Upin & Ipin-Pin Pin Pom!” berlangsung di Dewan Plenary Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada 3 dan 4 September 2022, jam 11 pagi, 3 petang, dan 8.15 malam.

Les’ Copaque berbesar hati untuk menyampaikan diskaun pengenalan untuk Teater Muzikal Upin & Ipin Pin Pin Pom sempena cuti sekolah yang semakin hampir! Ia diterjemahkan kepada pengurangan harga tiket keseluruhan sehingga 50%. Anda masih boleh mendapatkan tiket sehingga hari persembahan dengan melawati tapak web Trip, di mana anda boleh mendapatkan promosi ini.

jualan tiket diskaun: www.Trip.com (https://my.trip.com/w/Upinipin-2022)

SINOPSIS: “Teater Muzikal Upin & Ipin -Pin Pin Pom!”

Ruby Ajaib itu kepunyaan Nenek Kebayan, yang tersalah jumpa Upin dan Ipin lalu dibawa pulang. Pesona Batu Delima Ajaib adalah perlu untuk rancangan jahat Nenek Kebayan untuk memerintah alam ajaib. Nenek Kebayan berhadapan dengan Upin dan Ipin sebagai Pahlawan Sihir. Adakah rancangan Nenek Kebayan akan dihalang oleh Upin dan Ipin adakah dunia ajaib akan terpelihara dan Kampung Durian Runtuh?

CATEGORIES

COMMENTS

2.7k
Whatsapp40.8k