LEGASI MELODI DITERUSKAN DENGAN AIN EDRUCE DAN HAZIQ HUSSNI

Melodi, program infotainment mendebarkan yang paling popular di Malaysia, terus mengiringi semua peminat setia TV3 pada hari Ahad. Melodi yang dinanti-nantikan, yang ditonton oleh peminat hiburan domestik dan dunia, sentiasa memberikan maklumat terkini tentang penghibur yang disayangi dan tidak terlepas berita hebat untuk penonton setia.

Hos hebat seperti Ogy Ahmad Daud, Awal Ashaari, Fara Fauzana, Wahid, dan Nabila Huda telah menghiasi Melodi sepanjang 34 tahun sejarahnya sebagai penyiar. Tradisi mengacarakan Melodi kini akan diteruskan oleh Ain Edruce. Bermula pada 3 Julai dan berterusan sepanjang bulan Julai, Ain menganjurkan rancangan bersama Melodi bersama tetamu seperti Sharnaaz Ahmad, Shalma Aina dan Izzue Islam. Majoriti penonton telah memberikan maklum balas positif tentang sikap Ain sebagai hos yang menyeronokkan dan riang, yang telah membantu penonton berasa lebih tenang.

Ain Edruce

Ain Edruce dan Haziq Hussni akan berkhidmat sebagai hos tetap musim bermula pada bulan Ogos di Melodi. Selepas siaran langsung rancangan itu hari ini, satu sidang media telah dijalankan di Studio 3, Glenmarie, Shah Alam untuk mendedahkan pengacara tetap Melodi.

Haziq Hussni dicadangkan menganjurkan program ini kerana sikapnya yang mudah menyesuaikan diri, pelbagai dan dinamik dalam pelbagai tetapan. Haziq sudah pasti akan mendedahkan sisi kepada penonton yang tidak pernah dilihat sebelum ini. Ain Edruce dan Haziq Hussni akan menjadi gabungan yang menarik untuk memeriahkan hari bekerja Melodi anda.

Haziq Hussni

Saksikan Ain Edruce dan Haziq Hussni yang luar biasa semasa mereka mengacarakan Melodi, yang ditayangkan secara langsung setiap Ahad jam 12.30 tengah hari. di TV3 dan distrim dalam HD di www.tonton.com.my

Layari www.xtra.com.my untuk maklumat lanjut dan kemas kini terkini mengenai pengaturcaraan TV3. Lawati dan ikuti @TV3Malaysia di Twitter, Facebook, dan Instagram untuk profil media sosial rasmi TV3 Malaysia.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k