Drama Ku Punya Hati Akan Mengisi Slot Akasia Ogos Ini

Kehidupan Rashidah menjadi bahan khabar angin di sebalik tabir, walaupun pengikutnya merujuknya sebagai Sweet Rashidah. Rashidah tabah menghadapi kesukaran dalam hidupnya walaupun keluarga Noah melayannya dengan pelik apabila hubungan cinta itu terpaksa dirahsiakan. Lihat bagaimana hubungan Rashidah dan Noah berakhir dalam drama terbaru TV3, Ku Punya Hati, yang bersiaran pada jam Akasia. Bermula pada 4 Ogos jam 7 malam. pada hari Isnin hingga Jumaat, www.tonton.com.my akan menyiarkan secara langsung drama yang menarik ini.

Berdasarkan skrip oleh Puovin dan Tommy Loh, Ku Punya Hati diterbitkan oleh Sha’s Media Sdn Bhd dan diarahkan oleh Azmi Hatta. Kumpulan pelakon yang mengagumkan antaranya Sharifah Rose, Nabil Aqil, Hafidz Roshdi, Zila Bakarin, Salina Saibi, Luqman Hafidz, Alya Iman, dan lain-lain bakal muncul dalam drama bersiri 28 episod ini.

Noah (Nabil Aqil) dan Rashidah (Sharifah Rose) telah bersetuju untuk merahsiakan percintaan mereka daripada orang lain bagi melaksanakan tanggungjawab profesional mereka. Rashidah bagaimanapun berasa terperangkap dan patah hati akibat perlakuan yang dialami oleh keluarga Noah, yang menganggapnya sebagai orang luar di rumah mereka, walaupun hubungan suci mereka secara rahsia.

Masalah berlaku dalam hubungan Noah dan Rashidah yang menyebabkan ia rosak sebaik sahaja rahsia mereka terbongkar kepada orang lain di sekeliling mereka. Mampukah mereka berdua melepasi halangan yang dilalui? Bolehkah Noah dan Rashidah mendamaikan perbezaan mereka dan hidup bahagia bersama?

Sesi bergambar Sharifah Rose dan Nabil Aqil

Ku Punya Hati boleh ditonton mulai 4 Ogos jam 7 malam. di Akasia TV3 atau disiarkan secara langsung dalam HD di www.tonton.com.my.

Lawati akaun Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram TV3 @TV3Malaysia serta akaun Instagram rasmi Drama Sangat @dramasangat untuk mengetahui maklumat terkini mengenai drama kegemaran anda.

CATEGORIES
2.7k
Whatsapp40.8k